Последната крепост на Борисовия режим – главният прокурор – е

...
Последната крепост на Борисовия режим – главният прокурор – е
Коментари Харесай

След удара по Гешев от САЩ: Какво следва?

Последната цитадела на Борисовия режим – основният прокурор – е ударена тежко и кулите се срутват. В писмо до Министерство на финансите на Съединени американски щати конгресменът Уорън Дейвидсън, член на Комисията по финансовите каузи в Камарата на представителите до Конгреса на Съединени американски щати, непосредствено разгласи изключително тревожни сигнали за корупционни дейности на българския основен прокурор Иван Гешев, написа " Дневник ".

Вечерта и нощта на 23 против 24 декември основният обвинител на България е провел голям брой значими диалози с тези, които го сложиха на този пост, за това, по какъв начин да реагира на американските подозрения и обвинявания. Според източници от ГЕРБ най-дълъг е бил диалогът му с Бойко Борисов, тъврдят още от медията.

Гешев няма да подаде оставка. Той знае, че направи ли го, идващото, което ще се случи с него, е да стартират следствия и да му бъдат повдигнати обвинявания. Знае и за какви действия. Затова ще се бори със зъби и нокти да резервира поста, с цел да оцелее. Гешев знае какво е сторил на доста хора, техните фамилии и бизнеса им и това ще го държи безсънен нощем дълго време… Ще станем очевидци на нова ПР-акция в спасяването на Гешев. Това обаче ще е мъка. Политиците и партиите, които до момента го бранеха с голи гърди, както се споделя, ще го изоставят, тъй като да са до него в подобен миг не е по никакъв начин добре за тях, написа още в материала на " Дневник ".

Време е виковете на десетки хиляди българи от митингите на 2020 година за оставка на Гешев да се случат. Би било заслужено. Това не е принуда или възмездие за претърпени ужаси, с помощта на модела „ Гешев “, а правдивост, приключва материалът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР