Последната инвестиция на Васил Божков остави експертите без думи, а

...
Последната инвестиция на Васил Божков остави експертите без думи, а
Коментари Харесай

Нова подозрителна схема с името на Васил Божков

Последната инвестиция на Васил Божков остави специалистите без думи, а банките – ужасени. Така е озаглавена публикация в изданието libvbedy.com, която несъмнено намирисва доста съществено.
Още в самото начало на материала, който сякаш е писан на 15 декември, се твърди, че " предходната седмица " в утринния блок на Нова телевизия " Здравей, България " се появил Васил Божков. Той " разгласи нова " малка врата към благосъстояние ", която се оказва, че може да трансформира всеки в милионер в границите на 3 – 4 месеца. И несъмнено, минути след приключването на изявлението Българска национална банка се обади, с цел да спре излъчването му – само че към този момент беше късно ".


Воден от любознание и тайничка вяра, тъй като е оптимист по природа, основният редактор на се опита да се свърже с хората, стоящи зад уеб страницата, на посочения телефонен номер. При втория опит имаше отговор – мъжки глас, очевидно на младеж. В момента, в който стана на въпрос обаче по какъв начин тъкмо се споделя уеб сайтът, гласът замлъкна, както и сигналът. Новият опит да си поговорим се оказа несполучлив. А въпросът щеше да е единствено един – на коя тъкмо дата е излъчено въпросното предаване с Васил Божков и обясненията му за новата загадка инвестиция, с цел да може да се ограмотят повече хора? И, несъмнено, молба за разяснение кои тъкмо са хората от долната фотография и имат ли въобще нещо общо с материала?

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР