Последната драма на ITV, свързана със социални проблеми, вдъхнови отдавна

...
Последната драма на ITV, свързана със социални проблеми, вдъхнови отдавна
Коментари Харесай

Спираща дъха рецензия — драмата на ITV Covid ни отвежда до първите редици на пандемията

Последната драма на ITV, обвързвана със обществени проблеми, въодушеви от дълго време отсъстващ митинг за един малко прочут до момента народен скандал. Най-новото на телевизионния оператор обаче се концентрира върху покруса, която към момента е толкоз сурова и вкоренена в груповото схващане, че някои може да настояват, че е пристигнала прекомерно рано.

Спиращ дъха, сложен, уморителен мини-сериал от три елементи основана от Джед Меркурио, Прасана Пуванараджа и лекарката и писателка Рейчъл Кларк, се основава на записките на последната от 2021 година, които разказват опита от работата за NHS по време на първата вълна на Covid-19. Като драматизация, чието деяние се развива в измислена лондонска болница, шоуто явно не може да се съревновава с непосредствеността на новинарските фрагменти или безмилостната активност на документалния филм за Ухан 76 дни.

Това не значи, че разказът му за големите условия на медицинските предни линии през тази първа година от пандемията наподобяват дистанцирани от мра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР