Последната бета версия на Windows 11 въведе нов раздел с

...
Последната бета версия на Windows 11 въведе нов раздел с
Коментари Харесай

В Windows 11 се появи страница с настройки за управление на свързаните устройства

Последната бета версия на Windows 11 вкара нов раздел с настройки, наименуван “Свързани устройства “. Това ще ви разреши да управлявате компютрите и конзолите Xbox.

Разделът се отваря през „ Настройки “ > „ Акаунти “. Там към този момент можете да видите всички устройства за авторизация, на които потребителят е влезнал в своя Microsoft акаунт. Разделът също по този начин демонстрира спомагателна информация като сериен номер, версия на операционната система, RAM, процесор, номер на пакета на Windows и така нататък Страницата с настройки ще се демонстрира единствено в изданията Windows 11 Home и Pro. Тя се появява след инсталирането на пакета 22635.3495.

В раздела можете да премахнете устройство от акаунта си в Microsoft, да свържете ново, да ревизирате гаранцията, да получите поддръжка, да видите информация за BitLocker и така нататък Нито една от тези функционалности не работи в самото приложение “Настройки “, тъй че всички дейности се започват автоматизирано в браузъра по дифолт и уеб сайтът account.microsoft.com. 

По-рано беше обявено, че Microsoft стартира да блокира опцията за актуализиране на Windows 11 благодарение на страничното приложение StartAllBack.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР