Последна седмица от месеца, дни преди Новолунието на 2 юли,

...
Последна седмица от месеца, дни преди Новолунието на 2 юли,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 30 юни

Последна седмица от месеца, дни преди Новолунието на 2 юли, когато още веднъж ще имаме прелестната опция да стартираме живота отначало, по нов метод, да стартираме планове, действия, инициативи.

Последните дни от един лунен месец са отдадени на интензивно деяние най-много в посока привършване, завършване, дотъкмяване на започнатото от началото на месеца или за по-ранен интервал от време. Това дефинира и посоката на придвижване: въвеждане на ред, изчистване и освобождение от всичко ненужно, с цел да се направи място за новото.

Това е последната седмица от Лунния месец. Времето е уместно за трансформиране на остарели стратегии, привършване на договорни връзки, за дотъкмяване и привършване на поети задължения.

Ако в живота ви се повтарят обстановки от предишното, то те изискват преправяне и смяна.

През седмицата е засилен стремежът към търсене на сигурност и непоклатимост в една или друга област. Водене на срещи и договаряния, фокус хрумвания и смяна в гледната точка ще доведат до градивни благоприятни условия и промени. За мнозина, работата ще остане на назад във времето и съществена тематика ще бъдат домът, фамилията, отговорности и отговорности свързани с тях.

ОВЕН

Вие определяте посоката си на придвижване през седмицата. За вас в най-голяма степен важи нуждата от привършване и завършване на стартирани действия и поети задължения. Основните ви желания са ориентирани към внасяне на непоклатимост в една или друга област. Събитията, които предстоят през тази седмица и техния процес зависят от вас самите. Имате силата, силата и решителността да се справите. Ако зародят непредвидени обстановки, те ще са свързани с взети решения през минали интервали. Дните 26 и 27 юни носят повече напрежение за вас. Пазете се от импулсивни действия, контролирайте страстите си и най-много гнева, ориентиран към вашите подчинени или шефове, членове от фамилията. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Новите благоприятни условия, свързани с възобновяване или смяна на финансовото ви състояние към момента са дейни. Оценете ги, обмислете ги и през идната седмица може да започнете съответни дейности. Периодът е удобен да инвестирате огромна част от силата си в фамилията, дома, връзки с родители. За други стартира интервал на заслужена отмора.

ТЕЛЕЦ

Събитията през тази седмица се движат съгласно определената и открита от вас посока. Насочете вниманието си към уголемение, възстановяване и стабилизиране на финансовите приходи, интервалът е към момента мощен и ви поддържа. В различен аспект можете да бъдете великодушни да възнаградите себе си с материална облага, за която мечтаете. Желанието във вас за смяна е огромно, в случай че обстановката в живота ви е неудовлетворителна или имате чувство,че не е обективна, то можете да вземете значимо решение и да измененията събитията. Преди това е добре да се възползвате от обстоятелството, че интервалът е подобаващ и подкрепящ за осъществяване на диалози, разговори, срещи и договаряния за отстояване на вашата лична позиция. Избягвайте споровете и агресивното отношение, бъдете дипломатични, смели и защитете позициите си. Критичен ден за вас е 28 юни. Възможни са непредвидени обстановки, които ще ви създадат по-импулсивни от нормално.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте почнали продължава да се развива. Тази седмица е основна за вас, съберете мислите си,подредете целите си, заложете на подарък словото си, събирайте информация, провеждайте диалози, с цел да постигнете в оптималната степен това, към което се стремите. В първите дни от актуалната седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с главната ви активност, работа. Социалната ви интензивност пораства, само че пред вас стои нуждата от дотъкмяване на стартирани действия или планове в по-ранен стадий или изясняване на връзки с сътрудници и шефове. Възможно е да не ви схванат вярно, това ще внесе безпорядък в работния ви темп. Не се отхвърляйте и преговаряйте за предпочитаните си позиции. Избягвайте финансовите опасности, покупки над вашите благоприятни условия или изтегляне на заеми. Насочете напъните си към стабилизиране на съществуващото финансово състояние с наклонност разширение и нови източници на приходи. Бъдете изобретателни и действайте. Доверете се на поддръжката, която получавате, обединете чувства и разсъдък, с цел да постигнете това, което желаете. Избягвайте взимане на значими решения на 24 и 25 юни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР