Последиците от Голямата рецесия бяха катастрофални за британците, които трагично

...
Последиците от Голямата рецесия бяха катастрофални за британците, които трагично
Коментари Харесай

Ще бъде ли рецесията през 2024 г. толкова лоша, колкото през 2008 г.? Експерти разкриват как ще се сравни кризата с паричните средства

Последиците от Голямата криза бяха пагубни за британците, които трагично изгубиха работата си и бяха затрупани с задължения - само че тази криза ще бъде ли толкоз неприятна?

В актуализация предходната седмица Службата за национална статистика (ONS) разкри, че Брутният вътрешен продукт се е свил с 0,3 % сред октомври и декември 2023 година Това последва спад от 0,1 % сред юли и септември 2023 година - което значи, че английската стопанска система механически е изпаднала в криза в края на 2023 година предходната година.

Последната криза в страната беше през първата половина на 2020 година, по време на пандемията от Covid, и продължи шест месеца. След това стопанската система се обърна към криза в края на 2020 година, откакто ревизираните данни за Брутният вътрешен продукт излязоха по-добри от предстоящото. Най-голямата и опустошителна скорошна криза ни удари през 2008 година по време на международната финансова рецесия.

Как сегашната криза се съпоставя с 2008 година и дали тази ще бъде толкоз нездравословна? Тук Mirror обръща взор обратно към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР