Последен шанс да спестим 5% от данъците си! Утре изтича

...
Последен шанс да спестим 5% от данъците си! Утре изтича
Коментари Харесай

Припряни данъкоплатци в Пловдив удариха на камък с 5% отстъп...

Последен късмет да спестим 5% от налозите си! Утре изтича срокът, в който физическите лица могат да подадат данъчната си декларация по електронен път и стига да нямат обществени отговорности и да внесат дължимото до 31 март, ще понижат данъците си с 5 на 100. До момента 17 360 пловдивчани са заявили приходи, разнообразни от трудови правни отношения, като 84% от тях са подали декларациите си по електронен път.

Има обаче и друга категория хора, които са побързали с изпращането на документа към Национална агенция за приходите, само че не са ревизирали за дължими суми към датата на подаване на декларацията и надлежно няма да могат да се възползват от отстъпката. Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в Пловдив преброи 67 индивида с сходен пропуск. Те към момента не са изпуснали отбивът от 5%, стига до на следващия ден да погасят отговорностите си към хазната и да пуснат коригираща декларация, показаха пътя от приходната организация.

Тази година срокът за обявление на приходите и заплащане на данъците е 5 май поради почивните дни по Великден. Освен по електронен път, данъчните заявления могат да се изпратят по пощата, да се подадат на място в офис на Национална агенция за приходите или в 24 пощенски станции в община Пловдив, където непосредствено им се издава входящ номер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР