Последен ден, в който партии и коалиции могат да регистрират

...
Последен ден, в който партии и коалиции могат да регистрират
Коментари Харесай

Последен ден за регистриране на листите за изборите на 11 юли

Последен ден, в който партии и обединения могат да записват кандидатдепутатските си листи. Днес те би трябвало да ги записват в Районна изборна комисия, а на следващия ден чоп в Централната изборна комисия ще дефинира номерата на политическите сили в интегралната бюлетина.

Предизборната акция за изключителните парламентарни избори стартира на 11 юни. Регистрирали са се 19 партии и 9 обединения. Ясни са имената на водачите на листи в някои региони на главните политически съперници.

В 25-ти изборен регион в София за вота на хората ще се борят водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Христо Иванов от "Демократична България ". Слави Трифонов няма да е претендент за народен представител, само че написа във Facebook, "че може да носи отговорност и от една друга институция ".

Мая Манолова, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов оглавяват листите на "Изправи се! Мутри вън! " в София. Новата групировка "Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и Воля " няма да включат водачите в листите си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР