Последен ден пътуване към Турция без отрицателен тест и карантина.

...
Последен ден пътуване към Турция без отрицателен тест и карантина.
Коментари Харесай

Последен ден преминаваме без PCR тест границата с Турция, опашките са огромни

 Последен ден пътешестване към Турция без негативен тест и карантина. От 23 ч. довечера влизат в действие нови ограничаващи ограничения от турска страна. От през вчерашния ден по пунктовете се образуваха опашки от българи, искащи да стигнат до околните градове. Повечето от тях бяха тръгнали на пазар в Одрин.

Днес на " Капитан Андреево " също има доста пътуващи, които са се насочили към южната ни съседка. Колоните от коли обаче са много по-малки спрямо тези от понеделник.

" През вчерашния ден пътникопотокът беше много натоварен. През пункта са минали 18 000 пътници с близо 8 000 транспортни средства. Причината е извършването на покупки и почивният ден ", изясни началникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " Емил Гочев.

Очаква се част от пътувалите през вчерашния ден да се приберат през днешния ден. Създадена е организация за откриване на още гишета.

Засега Турция разгласи, че условието за негативен тест ще остане в действие до март. На турска територия има въведен и вечерен час, а по Нова година всичко ще бъде затворено, написа още " Нова ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР