Посланията на президента Радев са объркани. Първо беше тръгнал с

...
Посланията на президента Радев са объркани. Първо беше тръгнал с
Коментари Харесай

Агоп Каспарян: Битката ще бъде между БСП и ГЕРБ

 " Посланията на президента Радев са комплицирани. Първо беше тръгнал с една дата, по-късно смени датата с извънредно дребен интервал, в което няма никаква логичност - нито обществена, нито икономическа, нито политическа. Заради това хората не схванаха каква беше задачата на тези съвещания ". Това съобщи икономистът и анализатор Агоп Каспарян пред " България он еър ".

“Два обособени дни президентът Радев викаше на съвещания Мая Манолова и партии, които са в нейното обграждане, като не е ясно дали тези партии даже имат регистрации. По този метод Радев олекна в обществото с тези в кавички съвещания ", акцентира политическият анализатор.

" Великден за католици, протестанти и арменци е дата, с която президентът трябваше да се съобрази. От друга страна, Радев знае, че твърдите ядра на Българска социалистическа партия са по-възрастни хора и точно в една здравна рецесия и в по-лошо време би предиздвикало хората да се оттеглен. И още веднъж се губи логиката, че с този избор той не поддържа ГЕРБ ", по този начин Каспарян разяснява слуховете, че президентът е избрал датата за изборите в услуга на ГЕРБ.

Той посочи, че посланията на по отношение на честността на изборите могат да рефлектират върху това доста хора да не отидат до урните.  “Битката ще бъде сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Това са двете разнообразни визии за България. Всички други партии ще бъдат на назад във времето. България влиза в нов стопански и обществен цикъл, тъй като знаем до каква степен доведоха последствията от ръководството на ГЕРБ. До оня ден бяхме преди всичко по смъртност, в този момент сме на последно място по имунизация в Европа. Неадекватните стопански ограничения, както и последните събития - свлачището в Рилския манастир и наводненията - всичко това ще докара до борба сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ. " бе безапелационен Агоп Каспарян.

Той позволи, че ще има и нови лица, които в този момент ще имат опцията с политиките си да излязат на напред във времето. “С институт “Рего " направихме проучване, в което партията на Слави Трифонов излезе на трето място. Но до момента той не е определил къде се нарежда - вляво, вдясно или в центъра. В момента, в който той се дефинира, ще изгуби и от ляво, и от дясно. Ние го знаем като шоумен, само че в качеството си на политик той е една незнайна. Това може да изиграе неприятна роля, тъй като обществото не знае потенциала му, не знае хората му и с какво разполага. Не е добре да влезем в серпантина от избори поради икономическата и здравна обстановка “, приключи Каспарян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР