Посланикът на Венецуела в София отхвърля версията, че латиноамериканската страна

...
Посланикът на Венецуела в София отхвърля версията, че латиноамериканската страна
Коментари Харесай

Посланикът на Венецуела у нас: САЩ се борят за демокрация само в страни с много природни ресурси

Посланикът на Венецуела в София отхвърля версията, че латиноамериканската страна е изнасяла свои капитали у нас. По думите на Ориета Капони, информацията е част от огромната тактика на Съединените щати против Венецуела.

„ Нямам публична информация, която да съм получила, за идване на пари в България. Това е част от незаконната политика на Съединените щати да блокират парите на венецуелския народ. Новината от през днешния ден е част от преследването на Съединените щати против Венецуела. Част от медийната и икономическа война против Венецуела ", сподели Ориета Капони.

"И дано ви кажа още нещо - Съединените щати се борят за народна власт единствено в страните с доста естествени запаси. Знаем какъв е резултатът от тази тяхна битка за народна власт. Знаем какво стана в Ирак, в Либия. Затова имам вяра, че историята ни подсказва какво Съединените щати вършат за народите и хипотетичната им народна власт ", разяснява дипломатът.

"Единственият им интерес да сме в центъра на всичко е петролното ни благосъстояние. Венецуела има най-големия запас на нефт в света. Втори сме в света по ресурс от злато ", означи дипломат Капони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР