Посланикът на Великобритания Ема Хопкинс обсъди на среща при премиера

...
Посланикът на Великобритания Ема Хопкинс обсъди на среща при премиера
Коментари Харесай

Посланикът на Великобритания Ема Хопкинс обсъди с премиера Бойко Борисов случая с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев


Посланикът на Англия Ема Хопкинс разиска на среща при премиера Бойко Борисов случая с отравянето на предприемача Емилиян Гебрев.

В срещата участваха основният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешния министър Младен Маринов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и други.

Срещата с премиера беше ползотворна, сподели пред публицисти Ема Хопкинс, представена от Българска телеграфна агенция Дискутирахме информация за хипотетична интервенция в България и за евентуално отравяне на Емилиян Гебрев, сподели Ема Хопкинс. От няколко месеца работим в тясно съдействие с българските служби по този случай, добави тя.

Главният прокурор Сотир Цацаров изнесе подробна информация за работата на българските служби след случая с отравянето на Гебрев. На 11 октомври предходната година Цацаров е получил искане от Гебрев за обновяване на следствието. На 12 октомври Цацаров е изискал преписката по случая и на 15 октомври работата па случая стартира още веднъж, сподели Цацаров. Службите от Англия са осведомени с нашата работа и разполагат с всички документи, акцентира той.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР