Посланикът на САЩ в България Кенет Мертен и съпругата му

...
Посланикът на САЩ в България Кенет Мертен и съпругата му
Коментари Харесай

Американският посланик и жена му впечатлени от уникалната история на Тракийския некропол в Поморие

Посланикът на Съединени американски щати в България Кенет Мертен и брачната половинка му Сюзан бяха възхитени от Тракийския некропол в Поморие, издигнат към трети век сл. Хр. Това оповестиха на Facebook страницата си от американското посолство.

„ Разглеждайки комплекса, формиран от дромос, гробна камера и спомагателни пространства, посланикът и госпожа Мертен бяха впечатлени от неповторимата история и опазването на обекта “, прецизираха от задачата.

Посланик Мертен посети и ревю на емблематични американски марки и знаци на американската просвета по време на Дните на Съединени американски щати в Бургас. В Морската градина той видя американски коли, мотоциклети и скутери. Наслади се на многообразие от типичен американски храни и питиета под неповторимите звуци на блуграс музиката.

Какво прелестно начало на лятото в Бургас, разясняват от посолството.

 



Кенет Мертен е посетил и централата на Smart Burgas, цифровия мозък на града, който събира данни от разнообразни смарт устройства и системи. Интегрираната платформа за мониторинг оказва помощ за по-голяма бистрота в града, улеснява контрола на трафика и усъвършенства общинските услуги, повишавайки качеството на живот в Бургас.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР