Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова е била зад президента Румен

...
Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова е била зад президента Румен
Коментари Харесай

„Така се е паднало“: Обясниха защо Митрофанова е зад Радев на трибуната на Съединението


Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова е била зад президента Румен Радев на трибуната на паметника на Съединението в Пловдив, тъй като „ по този начин се е паднало при нареждането по протокол “. Това обясниха от община Пловдив за.

„ По традиция и по протокол на 6 септември каним целия дипломатически корпус. След това подреждането на гостите на церемонията става от чиновниците по протокола - на президентството, Министерския съвет, военните и община Пловдив, които се схващат между тях. В случая по този начин се е паднало, че Елеонора Митрофанова е зад президента “, изясни Цветелина Пенева от пресцентъра на кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Според нея Митрофанова е била на третия ред зад Радев, а не тъкмо зад него. Дошла е в Пловдив сама, а по-късно покрай нея е застанал и водачът на АБВ Румен Петков.

Иначе на 6 септември в Пловдив бяха още доста посланици, само че по друго време. Представителката на Съединени американски щати Херо Мустафа участва на поднасянето на цветя на паметника на Захари Стоянов. Другите дипломати са били от Сърбия, Виетнам, Казахстан, Либия, Косово, Черна гора, Палестина, Йемен, Беларус, Мароко, Саудитска Арабия, Ирак, Индонезия и Кипър.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР