Посланикът на Израел в ООН Гилад Ердан поиска от Съвета

...
Посланикът на Израел в ООН Гилад Ердан поиска от Съвета
Коментари Харесай

Посланикът на Израел в ООН призова за недвусмислено осъждане на военните престъпления на Хамас

Посланикът на Израел в Организация на обединените нации Гилад Ердан изиска от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да осъди " безмилостните терористични офанзиви " на Хамас против Израел, заяви Си Ен Ен.


" Израел има едно-единствено искане. Военните закононарушения на Хамас би трябвало да бъдат недвусмислено наказани. Това невъобразимо безчовечие би трябвало да бъде наказано. На Израел би трябвало да бъде оказана непоколебима поддръжка, с цел да се отбрани. За да защитим свободния свят ", съобщи Ердан, говорейки пред кореспонденти преди изключителното съвещание на Съвета за сигурност по отношение на обстановката в Близкия изток.

" След Холокоста светът се закле: " Никога повече ", продължи той. " Този орган, Организация на обединените нации, беше основан върху пепелта на Холокоста. Въпреки това през вчерашния ден наблюдавахме по какъв начин стотици евреи бяха невъзмутимо избити. Това е моментът " в никакъв случай повече ". "

" Днес доста членове на интернационалната общественост поддържат Израел ", сподели той пред кореспонденти. " Но в случай че историята ни е научила на нещо, знаем, че на следващия ден това може да не е по този начин ", сподели Ердан и добави, че " Организация на обединените нации, Съветът за сигурност имат доста къса памет, когато става въпрос за Израел ".

Посланикът съобщи, че отчетите и видеоклиповете, в които се вижда по какъв начин Хамас отвлича и убива израелски жители, са " явни, документирани военни закононарушения "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР