Посланикът на Австрия е предал на службите в страната си

...
Посланикът на Австрия е предал на службите в страната си
Коментари Харесай

Посланикът на Австрия е уведомил службите във Виена за сигнала на Нинова

Посланикът на Австрия е предал на службите в страната си сигнала на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за допустима корупция в плана " Цанков камък ", финансиран от австрийски банки и строен от австрийски компании. Това заяви самата Нинова в изявление за Би Ти Ви.
Преди седмица ГЕРБ внесе сигнал в прокуратурата поради плана " Цанков камък ", инвестицията в който имала негативна норма на възвръщаемост. След това Нинова писа на посланика, че с определението " корупционен ", което министър председателят Бойко Борисов поставя на плана, Австрия е въвлечена в корупционен скандал.

ГЕРБ обвързва името на Нинова с плана, за което тя има намерение да ги съди, а словесната престрелка сред двете партии по тематиката не стихва към този момент седмица.

Днес Нинова повтори тезата си, че абсурдът към хидровъзела е следващата димка, с която ГЕРБ пробва да отклони публичното внимание от неуспеха на ръководството.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че зад абсурда прозира и безпокойството на ръководещите от антикорупционния законопроект на Българска социалистическа партия, който по думите й е доста добър и среща все по-голяма поддръжка.

Предстоящия политически сезон тя дефинира като " сезон на алтернативата ". Българска социалистическа партия ще предложи различен бюджет и различна правосъдна промяна, сподели тя.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Казусът "Цанков камък " (11)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР