Посланикът на 39-то Световно първенство по художествена гимнастика, Невяна Владинова,

...
Посланикът на 39-то Световно първенство по художествена гимнастика, Невяна Владинова,
Коментари Харесай

Невяна Владинова с лагер в Германия

Посланикът на 39-то Световно състезание по художествена гимнастика, Невяна Владинова, организира подготвителен лагер в Берлин (Германия). По покана на Изабел Саваде - вицепрезидент на ТК/ФИГ, вторият вицепрезидент на БФХГ в продължение на седмица съобщи опит и познание на девойки и дами от националния тим на Германия. Сред грациите в Берлин бе и българската перла Ники Гочева.

Владинова се опита да им покаже своя способ на подготовка, който се потвърди през годините като сполучлива формула.  Желанието ѝ бе на първо място децата да работят с въодушевление, само че в същото време да има и дисциплинираност.

Специално за страницата на Българската федерация по художествена гимнастика във “Фейсбук ”, Невяна не скри, че е била извънредно впечатлена от мотивацията и желанието, с което децата са работили по време на тренировките: " Изпробваха всичко, което им се покажеше и им се получаваше. Поздравявам ги за старанието, което поставиха през тези дни ".

Освен осъществяване на тренировки, Владинова се включи интензивно и в изработването на новите съчетания за локален клуб, за идния сезон. С сложни детайли и, несъмнено, с огромна доза артистичност в продължение на дни се построиха новите им шедьоври за идните значими надпревари. 

" Две неща се стремя да заобикалям непрекъснато - изгубено време и пакетирана храна. Сигурно по тази причина решението да приема за седмица да повеждам лагер на немския народен тим, беше добре вложено време. Споделих с девойките доста от това, което с години учех на килима. И от това, което изучавам откакто съм до него. Те ми дадоха доверие, а в наши дни е най-ценната валута. И оценка. Връщам се в България и не преставам работата по семейството на Световното състезание ", споделя Невяна Владинова за усещания си от лагера в Берлин.

Ако и вие желаете да изпробвате една потвърдена формула на триумф, включете в майсторския клас на 11-ти септември от 8.30 пред зала " Арена Армеец ". Нека дружно изградим шампионския дух!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР