Посланието с големи букви започваше с Честит Великден на всички

...
Посланието с големи букви започваше с Честит Великден на всички
Коментари Харесай

Тръмп във избухна с ВЕЛИКДЕНСКО ПОСЛАНИЕ, изпълнено с обиди и гол...

Посланието с огромни букви започваше с " Честит Великден на всички " и завършваше с " Честит Великден на всички! ", само че другояче се състоеше от нападки към водещите правосъдните каузи против него, в това число специфичния консултант Джак Смит, окръжния прокурор на окръг Фултън (Га.) Фани Уилис (която той жигосва като " Г-жа Фани " ФАУНИ " Уейд) и окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, като вторично се нахвърляше върху президента Джо Байдън и Министерството на правораздаването, написа politico.com

 

Описателните думи в известието включват " EVIL " (ЗЛО), " SICK " (който се появява в кавички), " DERANGED " (също в кавички), " CORRUPT " (Корумпиран) и " CROOKED " (Крив, извратен). Постът включва също по този начин " ILLEGAL " и " ILLEGALLY ".

 

На Тръмп са повдигнати 91 обвинявания по разнообразни каузи, макар че към момента не е наказан по нито едно от тях.

 

Постът не е необикновен за празничен привет от хипотетичния републикански претендент за президент. Миналата година постовете му на Бъдни вечер и Коледа бяха в сходен дух, като един от тях завършваше с думите " ТОВА съдебна експертиза НАРИЧА ИЗБОРНА ИНТЕРФЕРЕНЦИЯ. ВЕСЕЛА КОЛЕДА! " Друго известие завършваше: " НЕКА ГНИЯТ В АДА. ОТНОВО ВЕСЕЛА КОЛЕДА! "

 

Препълненият канал на Тръмп в TruthSocial в неделя включваше и обидни материали за републиканеца Майк Галахър (Р-Уис), който ще се пенсионира от Камарата на представителите през април, както и за съдията Артър Ф. Енгорон и съдията Хуан Мерчан - и дъщерята на Мерчан. Имаше също по този начин истории за анкети и фотография, на която той получава трофей за голф от Джак Никлаус, притежател на 18 мейджър шампионата и може би най-успешният голфър на всички времена. Миналата седмица Тръмп се похвали, че е спечелил шампионати в клуба си в Уест Палм Бийч, Флорида.

 

За разлика от него Байдън разгласява в неделя: " Джил и аз изпращаме най-топлите си пожелания към християните по света, които честват Великден. Великден ни припомня за силата на вярата и за обещанието на Христовото възкресение ".

 

Превод и редакция ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР