Посланичката на САЩ в България Херо Мустафа влезе на среща

...
Посланичката на САЩ в България Херо Мустафа влезе на среща
Коментари Харесай

Херо Мустафа на среща с Румен Радев

Посланичката на Съединени американски щати в България Херо Мустафа влезе на среща в президентството малко след 15 часа.
Визитата й бе уловена от обектива на фоторепортера на " Булфото ", който в този миг снимаше представителите на Коалиция " ЛЕВИЦАТА ", която се записва в ЦИК за присъединяване в предварителните парламентарни избори.

Паркирането на черния джип на американския посланик № 1 в София пред " Дондуков " 2 не остана неусетно от Румен Петков, който беше ангажиран повече да следи това събитие, в сравнение с изказването на сътрудника му Валери Жаблянов.
 

Снимка: Bulphoto

Посещението на Херо Мустафа се случва три дни, откакто американският закон " Магнитски " нанесе нов удар по политическия хайлайф в България.
 

В късния следобяд на 10 февруари първо Съединени американски щати разгласи, че глобяват някогашните министри Владислав Горанов, Румен Овчаров, някогашния изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй " Иван Генов, ръководителя на " Русофили " Николай Малинов и члена на съвета на шефовете на атомната централа Александър Николов. Малко по-късно стана ясно, че Англия също постанова наказания, само че против тримата българи, наранени от първи пакет наранени по " Магнитски " - Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков.
" Англия и Съединени американски щати подхващат координирани дейности за премахване на корупцията в България ", гласеше изказването на Лондон.
Реакциите в България не закъсняха, като и президентът Румен Радев, и министър председателят Гълъб Донев приветстваха координираните дейности на Съединени американски щати и Англия. 
" Държавният глава високо цени поддръжката на стратегическите сътрудници на България Съединени американски щати и Англия в битката с корупцията, принос за което имат наложените наказания на български жители ", бе позицията на президента, представена от прессекретариата му.
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
13 Фев 202329213 Фев 202369413 Фев 2023102413 Фев 202322913 Фев 2023160813 Фев 2023365Коментариrusnak13 Фев 2023 17:22ч.
Оторизирания представител на Терористичната формация ФАЩ, ще дърпа ушичките на Радев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak13 Фев 2023 17:23ч.
А Радев в случай че има топки, би трябвало да я попита за какво ги няма същинските корупционери и нарушители в описите на ФАЩ?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати зяпнал13 Фев 2023 17:28ч.
Тази магьосница още ли не си е тръгнала?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да се махат13 Фев 2023 17:35ч.
Може ли администрацията на президента, да показа какъв брой народ е записан за среща (малките букви не са случайни) преди да се изтупа една от най-мразените персони пуснали корени на територията към момента наречена България? Защо среща на тая се е дало преимущество, а на хората които са дали своят вот за същия им е теглена една дипломатична българска, колкото и да желаеме да се вредим на среща в президентството с президента?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Затягаме редиците13 Фев 2023 17:39ч.
Къде тръгнала измежду зима с тая пъстрата басмичка и с пазарска чанта? Мирише на импийчмънт?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати единствено да пита13 Фев 2023 17:40ч.
Дошла е да пита дали Крим е още съветски.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати дали Крим е още съветски.13 Фев 2023 18:01ч.
Ми да си чул Русия да е изгубила войната?... в случай че не си, значи още си е руски
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР