Поскъпването при жилищата продължава и учудва повечето участници на пазара,

...
Поскъпването при жилищата продължава и учудва повечето участници на пазара,
Коментари Харесай

Продават жилище в сграда на изкоп за 3342 EUR/кв.м

Поскъпването при жилищата продължава и учудва множеството участници на пазара, като се има поради фактът, че той бе блокиран съвсем 3 месеца, поради пандемията от ковид. Разликата сред цената на квадратен метър при другите видове жилища варира доста. Все по-голям превес при образуването имат композиция от факторите, като да вземем за пример локация плюс обзавеждане плюс паркомясто или гараж.

Какво става обаче във високия сегмент на пазара? Оказва се, че тук местоположението е тази, която образува цената. За образец, може да послужи апартамент от 427 кв.м, който ще бъде издигнат в региона на Докторски монумент. Очаква се постройката да е подготвена през 2022 година Въпреки че това е след две години, вложителите са оптимисти като още в този момент желаят цена от 1 427 202 EUR, което прави по 3342 EUR/кв.м., сочи публикация в профилирания уебсайт imoti.com .
Пентхаус-мезонет – Докторски монумент – 1 427 202 EUR
Имотът ще заема последните два етажа на постройката, като целият е заобиколен от тераси, разкриващи прелестни гледки. Сградата ще бъде снабдена със система за геотермично отопление и изстудяване, което ще минимализира разноските. В подземния гараж е планувана станция за електрически автомобили. Плащането се прави както следва: 20% на прелиминарен контракт, 30% акт 15, 50% при позволение за прилагане.

4-стаен апартамент – Изток – 1 500 000 EUR
Имотът е ситуиран на последния етаж, откъдето се разкрива невероятна панорама. Площта му е 330 кв.м и се намира в тухлена постройка, издигната през 2019 година Обзаведено е с съвременни и модерни мебели. Цената на квадратен метър е 4545 EUR.
Многостаен апартамент – център – 1 500 000 EUR
Имотът, чиято повърхност е 585 кв.м (от тях 200 кв.м е тераса), се намира в нова представителна постройка с първокласни общи елементи, жива защита, рецепция, видеонаблюдение и хидравличен асансьор. Жилището е ситуирано на 7-ми и 8-ми (последен) етаж и е със следното систематизиране: 7-ми етаж: входно предверие, просторна дневна с трапезарна част и кухненски бокс с всички нужни ел. уреди, родителска спалня със независима баня с тоалетна, втора спалня, баня с тоалетна, кабинет, складово помещение; 8-ми етаж: доста ярко помещение уместно за кабинет, спалня, лятна кухня със хигиеничен възел и изход към превъзходна тераса 200 кв.м. с панорамна панорама на всички направления.
Многостаен апартамент – Иван Вазов – 1 120 000 EUR
Особеното на парцела, чиято повърхност е 560 кв.м е, че може да се употребява или като жилище, или като офис, защото е ситуиран на 1-ви и 2-ри етаж от първокласна постройка издигната 2010 година и е със независим вход. Помещенията са представителни, светли и първокласни.
Пентхаус-многостаен – Лозенец - 1 705 000 EUR
Имотът се намира на 6-тия етаж в постройка в градеж. В разпределението е планувано пространно входно предверие, което прелива в дневна с величина от 70 кв.м и ревю в три географски направления. Предвидени са още 3 спални с дрешници и бани, както и сервизно помещение. Оптималните пространства и притока на светлина са водещи в планирането на жилищата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР