Пощенска марка по случай 50-годишнината на BULATSA беше валидирана днес

...
Пощенска марка по случай 50-годишнината на BULATSA беше валидирана днес
Коментари Харесай

BULATSA с валидирана пощенска марка за 50 годишния юбилей

Пощенска марка по случай 50-годишнината на BULATSA беше валидирана през днешния ден от Министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, зам. министъра Димитър Геновски, Генералния шеф на компанията Георги Пеев и Главния изпълнителен шеф на „ Български пощи “ Деян Дънешки.
Те сложиха щемпел на изданието, което съставлява една пощенска марка в блок на стойност 2 лв. в тираж 7 000 броя. Художник е Емилио Бората и от през днешния ден може се откри в пощенските станции в страната.

„ РВД ще обслужва и летището в Истанбул, ние сме доста по-напред в бранша от водещи страни в Европа, като Германия и Франция, съобщи министърът Росен Желязков по време на церемонията. „ Ако би трябвало да съпоставяме минутите на забавяне, при нас те граничат с нула. Представете си най-голямото летище в света, каквото е това в Истанбул, да се обслужва от българското РВД “, добави още министърът.

Генералният шеф Георги Пеев благодари на всички някогашни и сегашни чиновници на BULATSA и разгласи, че сдружението е подхванало средносрочни и дълготрайни ограничения за обезпечаване на нужния потенциал в българското въздушно пространство. Те са свързани както с инфраструктурата, по този начин и с нужния човешки запас – ръководители на полети и инженери.

Гостите посетиха оперативната зала и тренажора за образование, където им беше показано по какъв начин на процедура се обслужва трафика на България.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР