Пощенска банка връчи голямата награда на победителя в промоционалната кампания

...
Пощенска банка връчи голямата награда на победителя в промоционалната кампания
Коментари Харесай

Пощенска банка връчи голямата награда на победителя в кампанията за дебитни и кредитни карти Visa

Пощенска банка връчи огромната премия на спечелилия в промоционалната акция за дебитни и кредитни карти Visa по време на тържествена гала на 25 октомври 2022 година в гр. София.

Печелившият участник получи публично ключовете за чисто нов хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus от Ангел Матеев, общоприет управител бранш „ Банкиране на дребно “, Румен Радушев, управител бранш „ Банкиране на дребно “ във финансовата институция и Красимира Райчева, управител на Visa за България.

В томболата със страхотни награди участваха още ваучери за пътешестване до дестинация по желание, всеки на стойност 8 000 лева, които завоюваха други 10 участници, клиенти на банката.
 Postbank
В акцията имаха опция да се включат картодържателите на дебитни и кредитни карти Visa от Пощенска банка за физически лица, както и на дебитни карти Visa Business, издадени от финансовата институция преди 01.06.2022 година Условие за всеки клиент беше да направи най-малко 10 заплащания със своята карта за покупка на артикули или услуги в търговски обекти, онлайн магазини или за заплащане на битови сметки, локални налози и такси посредством цифровите канали на банката – интернет банкиране (e-Postbank), мобилно банкиране (m-Postbank) или повсеместен длъжник (u-Postbank), в интервала сред 1-ви юни и 31-ви август 2022 година

Потребителите можеха да заплащат както с физическата пластика, по този начин и с мобилния портфейл ONE wallet by Postbank или Apple Pay, където са цифровизирали своята карта. Имената на спечелилите бяха изтеглени на инцидентен принцип в границите на едно изтегляне, 10 работни дни след края на акцията, в наличието на нотариус, а по-късно оповестени и на уеб страницата на банката.
 
В резултат на извършената акция финансовата институция регистрира незабравим растеж при направените преводи както с кредитни, по този начин и с дебитни карти – надлежно с 15% и 12%. Дигиталните привички на клиентите се трансформират трайно и от ден на ден консуматори се възползват от удобството на безконтактните и мобилните заплащания.

Банковата карта като разплащателно средство дава голям брой благоприятни условия и изключителни преимущества на своите притежатели, изключително при съществуването на сигурни, ефикасни и новаторски картови артикули. Благодарение на комфортния способ на разплащане, клиентът икономисва време и старания, поради което е и желана опция измежду огромна част от потребителите.
 
„ Изключително доста се радваме да споделим отличните резултати от взаимната ни акция с Visa и с най-атрактивната ни досега огромна премия. Тя започва в интервал, в който потребителите бяха мощно стимулирани за повече пътувания и нови прекарвания, а ние им дадохме спомагателен тласък да не губят от скъпото си време в ежедневни задания. В Пощенска банка постоянно работим с грижа за клиента, неговото чудесно преживяване и оптимално задоволство. Освен това създаваме всички наши финансови решения по този начин, че да дават още повече експедитивност и улеснение и да пестят времето на потребителя със същата безупречна скорост и ненадминато качество. Нашето портфолио от новаторски услуги предлага алтернатива за изцяло цифрово и отдалечено обслужване, с цел да улесни клиента и да му даде многообразие от услу
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР