Пощенска банка става единствената банка кредитор на Sofia Ring Mall,

...
Пощенска банка става единствената банка кредитор на Sofia Ring Mall,
Коментари Харесай

Пощенска банка става единствената банка кредитор на Sofia Ring Mall

Пощенска банка става единствената банка заемодател на Sofia Ring Mall, оповестяват от финансовата институция. 

Банката завърши сполучливото изкупуване на участията на останалите кредитори в София Саут Ринг Мол ЕАД. Така тя е станала единствен притежател на синдикирания заем с първична стойност 88 милиона лв., провиснал през 2014 година

Сключването на тази договорка ще даде опция на София Ринг Мол да реализира доста усъвършенствани лихвени условия, по-дълъг период и да получи в допълнение финансиране, което да отговори на ускореното развиване на плана. 

От началото на годината Пощенска банка регистрира забележителен растеж на заемите за бизнеса в размер на съвсем 440 млн. лева, а за последното тримесечие растежът на общо отпуснатите заеми е на стойност от 195 млн. лева до 2,77 милиарда лева общ портфейл.

„ София Ринг Мол е впечатляващ търговски център от ново потомство, построен в една от най-перспективните зони на София. Тази договорка дава на нашия клиент конкурентна цена на кредитния запас и повишен период на погасяването му, а по този начин също и в допълнение финансиране, с което да се продължи по-нататъшното развиване на плана. Един от главните ни цели в Пощенска банка е да предоставяме на корпоративния бранш бързи и ефикасни пакети от артикули и услуги, съответстващи на съответните им потребности “, разяснява Асен Ягодин, изпълнителен шеф с сектор „ Корпоративно банкиране и финансови пазари “ в Пощенска банка.

„ В лицето на Пощенска банка София Саут Ринг Мол ЕАД откри освен желана финансова институция, само че даже повече – същински настоятелен сътрудник “, съобщи Димитрис Папулис, изпълнителен шеф на София Саут Ринг Мол ЕАД. „ Тази договорка ни дава извънредно атрактивен пакет за нашето финансово показване − ние ставаме по-ефективни, по-силни и гъвкави при осъществяването на нашия упорит бизнес проект. Освен тази основна договорка, 2017-а година ни донесе и в допълнение увеличение на трафика с 12% по отношение на към този момент нарастналия с 26% индикатор през 2016 година, което бе последвано от аналогично повишаване на конверсията за наемателите на нашите обекти ", споделя той.

През 2017 година Sofia Ring Mall показа над 25 нови концепции, които способстваха за обособяването на уникалността на микса, който комерсиалният център предлага в сферата на заниманията, публичното хранене и модата. В допълнение към това, неотдавна бе подписано рамково съглашение за наем с LLP group за изцяло показване върху над 3 700 кв.м. на всичките 5 техни концепции, ориентирани към клиентите на дребно – Reserved, Mohito, Cropp, House и Sinsay – последната от тях съставлява дебют за българския пазар на успешна модна идея за тийнейджърки.

„ На последно място, само че не по значимост, през лятото на 2017 година с огромно удовлетворение узнахме, че общината и основният проектант на София са създали промени в Устройствения проект на града, с цел да включат уголемение на софийското метро към нашата зона ”, добави Папулис.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР