Пощенска банка спечели приза за „Най-добра банка в банкирането на

...
Пощенска банка спечели приза за „Най-добра банка в банкирането на
Коментари Харесай

Пощенска банка спечели приза за най-добрата банка в банкирането на дребно в България за пети пореден път

Пощенска банка завоюва наградата за „ Най-добра банка в банкирането на дребно в България “ (Best Retail Banks, Bulgaria) за пети следващ път в състезанието World Finance Banking Awards през 2022 година Организатор на влиятелните награди, които бяха оповестени в края на месец юли, е авторитетното интернационално издание World Finance, което следи и проучва международната финансовата промишленост, бизнес и стопанска система. Устойчивата корпоративна политика на Пощенска банка, богатото портфолио от артикули и услуги, даващи добавена стойност, необятната клонова мрежа, в комбиниране с водещата ѝ позиция в бранша във връзка с метода към нововъведенията, са измежду преимуществата, които открояват финансовата институция измежду най-хубавите на световно равнище. Ключов аспект за мощното водачество и триумфа на банкирането на дребно, което Пощенска банка показва през годините, се оказва и високото доверие от страна на клиентите, което свидетелства още за богатата дългогодишна експертиза на институцията.

„ Отличието, което получаваме за пети следващ път, ни дава както мотив за горделивост, по този начин и ни демонстрира, че се движим решително в вярната посока и се развиваме в унисон със международните трендове и най-високи интернационалните стандарти. Бъдещето на банкирането е в персонализирания метод, който зависи от това какъв брой добре познаваме нашите клиенти и техните потребности. В Пощенска банка непрестанно усъвършенстваме процесите си, въвеждайки най-новите софтуерни концепции, които ни разрешават да вършим още по-прецизен разбор на държанието на потребителите и да им предоставяме финансови решения по отношение на новите им стремежи и настройки в точния миг. Тази премия е извънредно скъпа за нас, тъй като стремежът ни е постоянно да бъдем приближен сътрудник на клиентите си, развивайки непрестанно портфолиото си от артикули и услуги, и покривайки техните най-високи упования. Признанието да сме измежду водачите на пазара на финансови услуги ни дава спомагателен тласък и мотивация да продължаваме да създаваме оптимално сложни решения, които демонстрират нашето особено отношение към клиентите и им оказват помощ да осъществят с лекост техните проекти “, разясняват от Пощенска банка.

Интегрирането на платформата Salesforce е безапелационен образец за отличителния бизнес модел на Пощенска банка и в допълнение съображение за наградата в състезанието. Внедряването на системата трансформира финансовата институция в първата такава в Югоизточна Европа с високотехнологично решение от сходен клас и е стратегическа стъпка, която разрешава оптимизацията на взаимоотношенията с клиентите, достигайки ново равнище на обслужване и гарантирайки оптималната им задоволеност. Финансовата институция продължава да предлага съвременни банкови артикули и услуги, които са без аналог на пазара и даващи добавена стойност на клиентите. Те са част от дълготрайната ѝ тактика за развиване на цифрови решения и новаторски канали на банкиране за улеснение на потребителите.

Пощенска банка е притежател на награди и от различен влиятелен конкурс на авторитетното списание – World Finance Digital Banking Awards. През 2021 година институцията е отличена в двете категории за „ Най-добра цифрова банка “ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „ Най-добро приложение за мобилно банкиране “ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria) за потребителите в България.

World Finance Magazine е печатно и онлайн списание, което обезпечава повсеместен обсег и разбор на финансовата промишленост, интернационалния бизнес и международната стопанска система. Списанието, издавано от компанията World News Media в Лондон, е ориентирано към публика от експерти в региона на финансите, корпоративни и частни вложители, като обгръща необятен набор от тематики за банковото и застрахователното ръководство. От 2007 година World Finance Magazine провежда и едноименните годишни награди – World Finance Awards, които целят да отличат бизнес достиженията, триумфите и нововъведенията в целия свят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР