Пощенска банка пуска на пазара най-новото си финансово решение, което

...
Пощенска банка пуска на пазара най-новото си финансово решение, което
Коментари Харесай

Програма Welcome е най-новото финансово решение на Пощенска банка


Пощенска банка пуска на пазара най-новото си финансово решение, което сплотява едни от най-търсените от нейните клиенти артикули и предлага богат набор от атрактивни банкови услуги с добавена стойност.

Програма „ Welcome “ дава опция на клиентите на институцията да се възползват от потребителски или жилищен заем в композиция с основното преимущество да употребяват над 10 спомагателни банкови услуги, включени в пакетната стратегия „ Моето семейство “, без такса за цяла година. По този метод получават нужното финансиране, икономисват време, старания и средства при ежедневните им банкови интервенции, а също по този начин могат да се възползват и от специфични промоционални условия по кредитна карта. С новаторската идея банката предлага изцяло банково обслужване, основаващо се на сложен метод, посредством което още веднъж затвърждава позицията си на желан и приближен финансов сътрудник.

„ С новата ни стратегия „ Welcome “ бихме желали да вдъхнем на клиентите увереността, от която се нуждаят, с цел да реализиран фантазиите си, да осъществят проектите и да кажат „ Добре пристигнали “ на концепциите, които желаят да осъществят. Услугите, които обединихме в новото ни предложение, са подбрани по отношение на новите настройки на потребителите и целят да отговорят на техните упования като им предложат изцяло финансово решение. В Пощенска банка се водим постоянно от концепцията за безупречното потребителско преживяване, а него реализираме с извънредно внимание към всеки подробност и особено отношение, които нашите специалисти оказват на самостоятелно равнище. С програмата даваме опция на клиентите да разчитат на сигурни и качествени решения когато и да е, с цел да имат свободата да извършват задачите си с лекост “, разясняват от Пощенска банка.

Програма „ Welcome “ е фокусирана върху потребността на клиентите от цялостни решения. Като част от изискванията, които предлага, потребителите получават богат пакет от услуги за всекидневно банкиране с неповторимата пакетна стратегия „ Моето семейство “, без такса за цяла година. Тя елементарно може да се приспособява към финансовите потребности на клиентите, като членовете на фамилията сами вземат решение кои артикули да включат и от кои преференции да се възползват. Към пакет „ Моето семейство “ се предлага опция за отбрана на фамилния бюджет със Застраховка „ Защита на прихода “ и Застраховка „ Защита на фамилията “. Пакетната стратегия „ Моето семейство “ включва едни от най-използваните от клиентите на банката артикули и услуги, нужни за ежедневното банкиране и ръководството на фамилните финанси. Клиентите на банката могат да спестят до 200 лв. от годишния си разход за такси по банкови артикули и услуги. Освен оптимизация на фамилния бюджет потребителите могат да спестят и време, ползвайки многочислените благоприятни условия за цифрово обслужване на Пощенска банка, в това число цифровият портфейл ONE Wallet. Ежедневното банкиране става елементарно, бързо и комфортно, приспособено по отношение на потребностите на всеки клиент.

Програма „ Welcome “ е основана в отговор на динамичността на средата и новите упования на потребителите. Тя е продължение на задачата на Пощенска банка за поддържане на богата палитра от артикули и услуги, които да обезпечат удобството на клиентите и да им оферират необятен набор от финансови решения. През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж от български и интернационалните издания за своите новаторски решения, които създава и ползва. През 2022 година финансовата институция печели наградата за „ Най-добра банка в банкирането на дребно в България “ (Best Retail Banks, Bulgaria) за пети следващ път в състезанието World Finance Banking Awards на едноименното издание, а по време на премиите „ Банка на годината “, проведени от „ Асоциация Банка на годината “ в страната, Пощенска банка е оповестена за „ Банка на годината “ за 2021 година

Банката реализира застрахователно ходатайство за подписване на застраховка „ Защита на прихода “ и по застраховка „ Защита на фамилията “ в качеството на осигурителен сътрудник на „ Кардиф България “ при използване на съответните Общи условия. Пълна информация за новата стратегия „ Welcome “, за предлаганите артикули и услуги и изискванията за кандидатстване, както и изчисленията на спестените разноски, може да бъде открита във всеки офис от необятната клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР