Пощенска банка представи най-новата си програма Priority by Postbank“ със

...
Пощенска банка представи най-новата си програма Priority by Postbank“ със
Коментари Харесай

Калин Врачански е посланик на специалната програма „Priority by Postbank“

Пощенска банка показа най-новата си стратегия „ Priority by Postbank “ със специфичното присъединяване на артиста Калин Врачански като неин дипломат. Финансовото решение дава композиция от сложни банкови услуги за комфортно и несъмнено всекидневно банкиране, цифрови и спестовни артикули, както и спомагателни преференциални условия, свързани с кредитните оферти на банката. Водещата роля на Калин Врачански, като един от най-обичаните и известни български артисти, в акцията на новата стратегия още един път свидетелства концепцията за нейната ексклузивност и слага извънреден фокус върху клиента и устрема на Пощенска банка да дава безупречното потребителско преживяване.

„ За нас в Пощенска банка оптималното потребителско задоволство е цел, която следваме непрестанно в нашата ежедневна активност и която залагаме преди всичко при създаването на нови банкови артикули и услуги. Това, което желаеме да предложим с нашата най-нова пакетна стратегия „ Priority by Postbank “, е внимание и ангажираност, бързи решения и предпочитана линия за обслужване във физическите ни центрове, както и през цифровите канали на банката, с което клиентите могат да икономисват скъпо време. С „ Priority by Postbank “ те получават особено банково прекарване, тъй като знаем, че персоналното внимание, сигурността и самостоятелните решения за тях са от значително значение, а Пощенска банка като техен приближен финансов сътрудник е отсреща да ги поддържа по пътя към фантазиите им, тъй като тяхното банкиране е наш приоритет “, разясняват от Пощенска банка.

Клиентите, които не обичат да чакат, ползващи стратегия „ Priority by Postbank “ могат да се възползват от новаторски услуги, основани за тях - Дигитален център за продажби и обслужване и Priority Desk – предпочитано обслужване в над 45 от клоновете на Банката.  Дигиталният център на Пощенска банка е опция за клиентите да се свържат с Банката от всяко място. Екип от специалисти ще се погрижи за мечтаните услуги бързо и комфортно. Клиентите могат да заявят видео среща или да се свържат по телефон, като им се дава опция да подписват отдалечено и на момента нужните документи. С използването на програмата „ Priority by Postbank “ Priority клиентите икономисват време при всяко посещаване в клон на Банката, като изберат обслужване на Priority Desk. Бързата линия за обслужване е налична в над 45 от основните местоположения на Банката. Без значение дали става въпрос за касова или безкасова интервенция, клиентите ще получават бързо експертно обслужване.

С разкриване на пакетна стратегия „ Priority by Postbanк “ клиентите получават съществена разплащателна сметка в лв. с опция за спомагателна сметка във валута (EUR/USD), в композиция с висок клас дебитна карта Debit Mastercard Gold, алтернатива за безплатното ѝ експресно издаване и редица преимущества с нея. Те могат да се възползват и от специфични отстъпки при обслужване в офис на банката, а като част от комплексната услуга получават и опция за разкриване на сметка по Младежката стратегия на банката „ Project YOUth “ за деца и младежи до 18 година при преференциални условия. С младежкия си сегмент „ Project YOUth “ Пощенска банка открива нов свят от специфични банкови артикули и услуги за своите клиенти и техните деца, тъй като за младежите притежанието на дебитна карта е ключ към света на огромните, а за родителите – опция да бъдат спокойни за джобните пари на своите деца.

Като част от цифровите решения по Програмата, потребителите получават следните преимущества – безграничен брой вътрешнобанкови преводи към друга сметка на клиента през Интернет/ Мобилно банкиране, безграничен брой комунални заплащания с услугата „ Универсален длъжник “ през Интернет/ Мобилно банкиране без такса, до 10 безвъзмездни междубанкови превода месечно през Интернет/ Мобилно банкиране посредством БИСЕРА/ BLINK, както и непрекъснат достъп до другите цифрови канали на банката, новаторския мобилен портфейл ONE wallet by Postbank и неповторимите цифрови зони за експресно банкиране на банката в над 50 обитаеми места в страната. Атрактивните лихвени условия при кандидатстване за овърдрафт, потребителски или жилищен заем от Пощенска банка за клиентите с превод на работна заплата, както и кредитна карта Mastercard World/ Visa Gold без такса за разглеждане и 50% отстъпка от годишна такса за обслужване, са още едно в допълнение преимущество на „ Priority by Postbanк “.

Пакетна стратегия „ Priority by Postbank “ е основана в продължение на напъните на Пощенска банка да слага актуалните потребности, стремежи и упования на потребителите в основата на своята активност. Тя дава сигурност, преимущество и успокоение за ежедневното банкиране на потребителите и в същото време с това отразява устрема на институцията да поддържа богата палитра от артикули и услуги, които обезпечават удобството на клиентите и им оферират необятен набор от съвременни банкови решения.

През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж от български и интернационалните издания за своите новаторски артикули и услуги. Като самопризнание за изключителните резултати, които показва, финансовата институция завоюва наградата за сполучлива цифрова промяна в премиите „ Банка на годината “ на Асоциация „ Банка на годината “. За трета поредна година Банката бе отличена с две влиятелни интернационалните награди от състезанието World Finance Digital Banking Awards 2022 на авторитетното списание World Finance в категориите „ Най-добра цифрова банка “ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „ Най-добро приложение за мобилно банкиране “ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria) за потребителите в България, а в годишните награди „ Компания на годината “ Пощенска банка получи златното отличие в категория „ Иновативна банка “.

Пощенска банка към този момент повече от 30 години работи с ясна стратегическа визия за бъдещето и за устойчивия напредък на своя бизнес. С създаването и внедряването на всяко високотехнологично решение и предлагането на услуги с изключителна добавена стойност, институцията затвърждава упоритостите си да бъде основен водач на пазара на финансови услуги и желанието си да бъде банката, която дава на своите клиенти новаторски концепции и решения, съчетани с еластичност и успеваемост. Пощенска банка дава чудесно преживяване и лични финансови артикули и услуги на своите сегашни и бъдещи клиенти, съчетавайки най-модерните технологии с обичайните похвати, самостоятелен метод и професионална консултация.

Пълна информация за новата пакетна стратегия „ Priority by Postbank “, за предлаганите артикули и услуги и изискванията за разкриване, може да бъде открита във всеки офис от необятната клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР