Пощенска банка предоставя на своите клиенти иновативната услуга от ново

...
Пощенска банка предоставя на своите клиенти иновативната услуга от ново
Коментари Харесай

Пощенска банка представя EVA - дигитален асистент - иновативна услуга от ново поколение

Пощенска банка дава на своите клиенти новаторската услуга от ново потомство EVA - цифров помощник, основана на технологията на изкуствения разсъдък. Интуитивен, ефикасен и съвременен, чатботът е основан с визия за бъдещето и е наличен във всички цифрови канали на финансовата институция както за актуалните, по този начин и за бъдещите клиенти.

EVA - цифров помощник е единственият бот на българския пазар, който има функционалността " Speech to Text " - конвертиране на гласовото известие в текстов формат, а също по този начин владее и български и британски език. Благодарение на чатбота от ново потомство потребителите незабавно получават отговор на своите въпроси - в границите на под 0,1 секунда, елементарно и комфортно в определения от тях канал: www.postbank.bg, e-Postbank, m-Postbank, Viber, Фейсбук messenger. Над 150 000 запитвания към EVA - цифров помощник са регистрирани по време на пилотната фаза от стартирането на услугата.

Високотехнологичното решение, което Пощенска банка прибавя към богатото портфолио от артикули и услуги, има за цел да предложи още по-усъвършенствано потребителско преживяване. След като през 2018 година финансовата институция стартира EVA - първият банков кредитен чатбот у нас и провокира голям интерес измежду потребителите, през днешния ден тя показва най-новата софтуерна иновация EVA - цифров помощник. Услугата от ново потомство е с фокус върху връзката и дава на клиентите опция за консултация в действително време, с цел да получат информацията, от която се нуждаят и изберат най-подходящите за тях финансови решения.

Алгоритъмът на новаторския чатбот употребява модели на естествената тирада и е подготвен да отговори на клиента даже и след въвеждане на свободно набран текст. EVA - цифров помощник употребява функционалности, основани на технологията на изкуствения разсъдък, които обработват данните автоматизирано. Дигиталният помощник дава опцията за прекачване на потребителя към свързване с банков чиновник в чат онлайн, когато това належащо.
 Снимка 594190
Източник:

" Услугата от ново потомство EVA - цифров помощник е най-новата софтуерна иновация, която представяме на нашите клиенти. С фокус върху дигитализацията и нововъведенията ние непрекъснато обновяваме богатото си портфолио от артикули и услуги и следваме последните международни трендове в банковия бранш. Финансовите решения, които предоставяме, се създават съгласно актуалните потребности на пазара, като са в унисон с потребителското държание на модерния човек.

EVA е пътеводителят на клиента в цифрова среда, бот, който е постоянно деен и отсреща за подпомагане. Функционалностите на цифровия помощник се базират напълно на технологията на изкуствения разсъдък, която се развива с динамични темпове и непрекъснато се усъвършенства, като все още дава отговор на над 12 000 въпроса. Благодарение на EVA потребителите получават неповторимата опция да изберат най-подходящите за тях решения съгласно финансовите си потребности - бързо, елементарно и комфортно ", разясняват от Пощенска банка.

Иновативният чатбот от ново потомство дава настояща информация за разнообразните артикули и услуги от портфолио на Пощенска банка - мобилният портфейл ONE wallet by Postbank, приложенията за електронно и мобилно банкиране e-Postbank и m-Postbank, инструментът за потвърждаване на онлайн заплащания и преводи m-Token Postbank, цифровите зони за експресно банкиране, цялостна информация за клоновете и разположението на ATM устройства на банката, а също и елементи по отношение на предлаганите финансови артикули - потребителски и жилищни заеми, разплащателни сметки, кредитни и дебитни карти, застраховки, пакетни стратегии, дружно с настоящата цена на институцията. Клиентите могат да попълнят и къса анкета за опита си в потребление на услугата, която следва бърз и подсъзнателен метод за оценка на потребителската задоволеност.

Предстои да бъдат имплементирани нови и неповторими за пазара функционалности, с цел да удовлетворят оптимално клиентите на Пощенска банка. Сред тях са разширение на предлаганите дейни интервенции, асимилиране на точки по Програмата за лоялни клиенти " Моите награди ", ръководство, блокиране и деблокиране на банкови карти, заявяване на нови и преиздаване на банкови карти и ПИН код, опция за изцяло отдалечено разкриване на сметка, отдалечено кандидатстване и подписване на застраховка, разпореждане на преводи и погасяване на обвързване по кредитни артикули и доста други, които ще се правят напълно цифрово, без да е належащо посещаване в офис на финансовата институция.

Повече информация за новата услуга може да бъде открита на адрес, във всеки клон на Пощенска банка от необятната ѝ клонова мрежа в цялата страна или на къс номер *7224.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР