Посетителите на щата вече не трябва да спазват 10-дневната карантина,

...
Посетителите на щата вече не трябва да спазват 10-дневната карантина,
Коментари Харесай

Отпада задължителната карантина за чужденци при пристигане в Ню Йорк

Посетителите на щата към този момент не би трябвало да съблюдават 10-дневната карантина, се оповестява в обновена версия на насоките за попречване на ковид, оповестена в понеделник от държавния здравен департамент, оповестява ТАСС.
Спазването на десетдневна карантина от лица, идващи от чужбина, в новото издание на разпоредбите е целесъобразно, а не наложително. Пътуващите също се поучават да създадат тест за ковид три дни след идването, само че още веднъж това е рекомендация, а не наложително условие, прецизира БГНЕС.
 Властите в Ню Йорк са безапелационни: Не сме скрили информация за жертви на ковид Властите в Ню Йорк са безапелационни: Не сме скрили информация за жертви на ковид
" Властите в американския щат Ню Йорк не се пробваха да скрият същинския брой на жертвите след заразяване с новия ковид в домовете...
За да пътувате до Ню Йорк, ще ви е нужен и негативен тест за ковид, който би трябвало да бъде показан на представителя на самолетната компания при чекиране. При идването си в Ню Йорк е належащо да попълните специфичен формуляр за държавния здравен отдел, в който пътуващият би трябвало да осведоми дали е направил тест за ковид и дали е бил инфектиран с коронавирусна зараза преди този момент.
Преди това всички, идващи от чужбина в Ню Йорк, трябваше да съблюдават карантина в продължение на 10 дни безотказно и под опасността от огромна санкция. Този интервал можеше да бъде понижен, в случай че пасажерът направи тест за ковид на третия или четвъртия ден след идването. След представянето на негативен резултат, карантината можеше да се редуцира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР