Посетители на концерт на руската рокгрупа Кис кис предизвикаха вълнение,

...
Посетители на концерт на руската рокгрупа Кис кис предизвикаха вълнение,
Коментари Харесай

Посетители на концерт на руска рокгрупа скандираха: Шибана война

Посетители на концерт на съветската рокгрупа " Кис кис " провокираха неспокойствие, скандирайки " шибана война ", оповестява Българска телеграфна агенция.

През този уикенд доста консуматори на обществените мрежи споделиха къс запис, на който стотици хора, събрали се пред сцена, скандират " Шибана война " още веднъж и още веднъж.

Според самостоятелни медии и известни представители на опозицията, записът е изработен по време на концерт на съветската рок група " Кис кис " в Санкт Петербург в петък. На сцената със светещи букви е изписано името на групата.

Отначало групата, която към този момент се е обявявала срещу водената от Русия война в Украйна, не разяснява. Някои поддръжници показаха опасения, че музикантите може да понесат правни последствия.

В Русия войната в Украйна се дефинира единствено като " специфична военна интервенция " и всички, които популяризират " подправени вести " за армията на страната, са изложени на тежки санкции.

Миналата седмица видеозапис на концерт на бандата " Ди Ди Ти " в град Уфа стана известен в съветските обществени мрежи. На него се вижда по какъв начин фронтменът Юрий Шевчук се провиква към публиката: " Родината, другари, това не е задникът на президента, който би трябвало да целувате от самото начало. Родината: това е бедната жена на спирката, която продава картофи ".

Шевчук завоюва овациите на посетителите за това. По-късно беше обявено, че той е обект на следствие за хипотетично дискредитиране на съветските въоръжени сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР