Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар

...
Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар
Коментари Харесай

Посетител блъсна и счупи тазобедрена става на охранител на пазара Герена

Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар " Герена “. Извършителят е арестуван от автопатрул на охранителната компания и предаден на патрула на 5-то районно управление (на МВР), оповестява БГНЕС в неделя, като се базира на информация от полицията.

Инцидентът се разиграл в събота. " Около 10:30 часа наедрял мъж, на възраст към 30-35 години, скандализира с държанието си продавачка на пазара в магазин за обувки, след което си потегля. Връща се, пита охранителят по какъв начин се усеща с това яке. Пак си потегля. След това се връща още веднъж и бута охранителя в тил “, описват от полицията.

Охранителят, който е 50-годишен мъж, е откаран в " Пирогов “, където е открито, че при рухването е счупил шийката на тазобедрената става. От охранителната компания обявиха, че ще поемат разноските по идната интервенция на служителя им. Според полицията причинителят на това действие е бил или под влияние на дрога, или с психологични проблеми.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да мо
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР