Посещението на САЩ ще забави ли сухопътната офанзива?Прочетете още:И двамата

...
Посещението на САЩ ще забави ли сухопътната офанзива?Прочетете още:И двамата
Коментари Харесай

Американски, израелски и саудитски дипломати си фантазираха за мир, но Хамас и Иран имаха други планове | Доминик Уогхорн

Посещението на Съединени американски щати ще забави ли сухопътната атака?

Прочетете още:

И двамата биха били отстранени от доближаването сред Саудитска Арабия и Израел и наподобява, че са го създали беше решен да понижи възможностите си.

Екипът на Джо Байдън се надяваше да успокои опасенията на Иран с поредност от ограничения за облекчение на напрежението, топене на милиарди долари в подмяна на освобождението на американски заложници, държани от Ислямската република, и облекчение на глобите.

Но Техеран постоянно щеше да се нуждае от доста повече от това. Израелско-саудитското разведряване би било призрачен сън за Иран, обещавайки гаранции за сигурност на Рияд и гражданска стратегия за нуклеарна сила.

Саудитско-израелският кротичък проект ще има смисъл на хартия във Вашингтон. Но то подцени някои значими действителности на място тук.

Подобно на споразуменията Авраам сред Израел и страните от Персийския залив, то не предложи решение на гнойната рана в сърцето на спора в Близкия изток - ориста на Палестинците, просто възвишени желания за разцвет и сигурност.

Израел нанася удари в южната част на Газа

Като се има поради евентуалната неприязън на Иран към Антантата, в този момент наподобява удивително, видяно обратно, че нито Израел, нито Америка наподобява са се подготвили за опцията за някакъв тип на принудителен отблъсък от страна на Техеран или неговите подставени лица в района.

Гвардията на Израел падна и той заплати ужасяваща цена за своето блаженство и надменност.

Не за първи път време наподобява, че Америка е била наивна в политиката си за Близкия изток.

Президентът Байдън в този момент би трябвало да избави каквото може от останките на своите проекти и би трябвало да се опита да ограничи последствията и да спре разпространяването на спора.

Той ще се опита да добави тежест към предизвестието с четири букви, което към този момент е дал на враговете на Израел, които мислят да се причислят.

„ Недей ". Това включва две групи военноморски превозвачи и американски морски пехотинци в района.

И той идва със известие до Израел. Имаме гърба ви, само че не прекалявайте. Кървава баня в Газа ще разпали пристрастеностите и напрежението в района.

Американската дипломация се провали в Близкия изток и не за първи път. Сега би трябвало да работи изключително, с цел да спре неприятната обстановка да стане доста, доста по-лоша.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР