Посещението на премиера Кирил Петков в Република Северна Македония е

...
Посещението на премиера Кирил Петков в Република Северна Македония е
Коментари Харесай

Захариева: Посещението на Кирил Петков в РСМ е прибързано

Посещението на премиера Кирил Петков в Република Северна Македония е преждевременно , защото към момента нямат държавно управление. Това съобщи пред БиТиВи Екатерина Захариева, народен представител от ГЕРБ и някогашен външен министър.

по тематиката за Северна Македония, съгласно нея, е бил непотребен . Страната ни би трябвало да упорства за осъществяване на контракта за добросъседство, по мнението й.

По контракта има редица стратегии за осъществяване. Не би трябвало да стопираме да се опитваме, само че това е интернационален двустранен контракт и той би трябвало да се извършва и от другата страна, счита Захариева.

Тя не чака вест от визитата на премиера Петков в Северна Македония. В отнетия тя вижда опит той да бъде отхвърлен преди смяна в закона за КПКОНПИ.

Захариева изясни още, че оставка на прокурор -главен или редови- не се желае от парламентарната естрада . Депутатът от ГЕРБ поучава ръководещите като желаят оставки да работят законодателно.
 Кирил Петков отпътува за РСМ на 18 януари Обновена
Кирил Петков отпътува за РСМ на 18 януари

С него потеглят външният министър Генчовска, транспортният Събев и зам.-председателят на Народно събрание Вигенин

Припомняме, България и районен съд Македония сътвориха по историческите и просветителни въпроси вследствие на сред Република България и Република Македония. Той бе подписан на 1 август 2017 година и влезнал в действие на 14 февруари 2018 година

Още първото съвещание на комисията означи дребен и Средновековието. Една година по-късно обаче работата на комисията зацикли и макар всички предизвестия от страна на българските представители се стигна до наложено Преговорната рамка за Република Северна Македония и Албания.

И преди, а и по-късно българите и българската памет в Македония са подложени на вандалски нападения. Българските военни гробища и монументи са. Независимо от големия брой издадени български паспорти, нямат равни права с останалите жители.
 Даниел Митов: Петков е прекомерно припрян да отиде в Скопие
Даниел Митов: Петков е прекомерно припрян да отиде в Скопие

Скопие разгласи взаимно съвещание, " Дондуков " 1 не знае
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР