Посещавали ли са ни извънземни в миналото? Освен в древните

...
Посещавали ли са ни извънземни в миналото? Освен в древните
Коментари Харесай

Извънземни в древното изкуство

Посещавали ли са ни извънземни в предишното? Освен в античните артефакти, може би би трябвало да потърсим отговора и в изкуството на античните хора. Някои от тези рисунки са толкоз странни, че нормалните пояснения просто не важат.

Летателни апарати, нуклеарни оръжия и многочислени вселени в санскритските текстове

 ufoindianscrash

Петроглифи на хиляди години, дело на античните индианци от американския югозапад, изобразяват доста чудноват обект. Според легендите два летателни апарата се сблъскали високо в небето и единият се разрушил в региона на Долината на гибелта. С различен летателен уред пристигнали хора, които ремонтирали кораба, а през това време били следени от локалните индианци.

Цивилизация на 8000 години издават геоглифи в Казахстан

 ufo11111ufo1111

Това изображение (горе) от XVIII век е намерено в ръкописа “Annales Laurissenses ” (от лат. Книги за исторически и религиозни събития). То разказва саксонската блокада на френския палат Сигисбург през 776 година Кръстоносците обкръжили изцяло французите, само че тогава в небето внезапно се появили „ горящи щитове “. Според ръкописа неидентифицираните летящи обекти били видяни първо над църквата. Саксоните решили, че Бог пази французите и бързо избягали от „ горящите щитове “.

НЛО в феодален гоблен

 ufoballoon1338

Това изображение (горе) е от френската книга Le Livre Des Bonnes Moeurs (Книга за морала), написана от Жак Легранд (Jacques Legrand) през 1338 година Огромната сфера прилича балон с нажежен въздух, само че такива не са съществували във Франция през XIV век. На картината се виждат и няколко „ дневни звезди “, както и странни лица върху скалите.

 b991d2856d8398b43b77ee26ade8c737

На стенописи из цяла Европа са изобразени галактически кораби в небесата. Стенната рисунка „ Разпятие “ (горе) е на съвсем 700 години. На нея се виждат два галактически кораба, които като че ли се преследват.

 miracleofthesnowfoundationofsantamariamaggiore-1719-536x10241

 

„ Чудото на снега “ е дело на Мазолино да Паникале. Фреската е основана през 1400 година и се намира в църквата Св. Мария Маджиоре. На нея се виждат Исус и Мария, които стоят на доста странни „ лентикулярни облаци “, или пък са съпроводени от армада летящи чини, разпростряли се чак оттатък хоризонта.

 ufoas1710jesus2

На картина от 1710 година, дело на фламандския художник Аерт де Гелдер, се вижда сходен на диск обект, който осветява Йоан Кръстител и Исус. Не може да се отхвърли, че дискът доста припомня на актуалната ни визия за НЛО. Какво ли е предиздвикало художника да комбинира тези два претекста?

Ancient Explorers

 

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР