Португалският полузащитник Рубен Пинто не излетя с ЦСКА за Осиек,

...
Португалският полузащитник Рубен Пинто не излетя с ЦСКА за Осиек,
Коментари Харесай

Пинто аут за реванша с Осиек

Португалският полузащитник Рубен Пинто не излетя с ЦСКА за Осиек, научи ТОПСПОРТ. Отборът от едноименния хърватски град приема на следващия ден " алените " в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който халфът ще пропусне.

Пинто бе повален от простуда, само че през вчерашния ден тренира на цялостни обороти. Изтощението е било решителен фактор. Денис Давидов и Митко Митков също не пътуваха със съотборниците си.

" Армейците " разполагат с няколко варианти на позицията на португалеца. По всяка възможност те ще излязат в скица с петима в средата на терена, както бе в първия конфликт сред двата отбора в София. В неделя против Славия Люпко Петрович още веднъж заложи на нея. В сърцето на халфовата линия вместо Пинто могат да стартират Диего Фабрини, Тиаго, Кристиян Малинов или при по-дефанзивна тактика - Валентин Антов.

Жанио Бикел също обича да работи като опорен халф, само че е заставен да играе вдясно, поради травмата на Иван Турицов. Очаква се младокът да се завърне в игра след седмица. В лазарета е от последното Вечно дерби, което ЦСКА завоюва с 2:0. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР