Португалският ежедневник „А Бола” твърди, че бразилският национал Евертон Соуса,

...
Португалският ежедневник „А Бола” твърди, че бразилският национал Евертон Соуса,
Коментари Харесай

Откритието на Бразилия от Копа Америка мечтае за Милан

Португалският всекидневник „ А Бола” твърди, че бразилският национал Евертон Соуса, който замести по неотложност контузения Неймар за Копа Америка, желае да премине в Милан. На този стадий наподобява малко евентуално крилото на Гремио да сбъдне фантазията си, защото неговият клуб ще желае минимум 40 милиона евро.

23-годишният футболист играе главно по левия фланг, като поради по-силния си десен крайник има навика да пробива във вътрешността и да обстрелва вратата. Той приключи завършилия нощес шампионат като голмайстор на „ селесао”, като се разписа в това число и при 3:1 над Перу във финала.

„ А Бола” твърди, че техничарят желае да се възползва на най-много от репутацията, която натрупа през последните седмици, като реализира трансфер при „ росонерите”. Убеждаването на Гремио ще бъде сложната част, защото клубът няма учредения да отстъпва и на милиметър от мечтаната цена. Много значим е фактът, че Евертон има настоящ договор до декември 2022 година. В него на всичкото от горната страна е посочена и откупна уговорка против 60 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР