Португалският ас в състава на Берое - Рубен Бригидо, коментира

...
Португалският ас в състава на Берое - Рубен Бригидо, коментира
Коментари Харесай

Бригидо: Искам да оставя следа в Берое

Португалският ас в състава на Берое - Рубен Бригидо, разяснява миналия мач с Етър, който старозагорци завоюваха с 2:1 след поврат в Стара Загора.

Бригидо, какво ти е мнението за тези 30 минути, в които игра?

- Беше добре. Аз се усещах добре за първи път да играя на този стадион. Беше значим мач за тима, значими точки за класирането в първата шестица. Сега играем мач за мач с цел да реализираме задачите си.

Как върви твоята акомодация тук?

- Всичко е обикновено. Моите сътрудници ме одобряват добре, щабът също. Чувствам се добре. Отборът е обединен и доста мощен, има положителни играчи и аз съм подготвен да стартира и оказа помощ с каквото мога. Щастлив съм да бъда тук.

Колко време ще отнеме съгласно теб, с цел да си измежду титулярите?

- Това не зависи от мен, моята работа и цел е да упражнявам всеки ден, с цел да се потвърдя. Когато треньора реши, че съм подготвен ще го направи. Аз съм подготвен за игра и да дам всичко от себе си. Аз съм просто един състезател от цялостен тим.

Какво мислиш за съперниците на отбора в идващите срещи?

- Аз и преди да дойда съм следил българското състезание. Гледах мача на Левски против Ботев. Това са мощни тимове с обичаи. Също следях Лудогорец в Шампионска лига и по-късно против Брага в Лига Европа. Те също са доста мощен тим и се борят за шампионската купа. Това ще бъдат доста сложни мачове.

Познаваш ли някой от португалските футболистите, които Левски привлякоха?

- Да. Познавам да вземем за пример Нашименто, от интервала когато бях в румънското състезание. Той игра доста добре в Динамо (Букурещ).

Берое имаше и други португалски играчи. Каква е твоята упоритост тук?

- Моята упоритост е да упражнявам всеки ден и да подобряваме своите качества като отбор. Ден след ден да пораствам още и да оказа помощ на тима. Знам за другите португалци, само че аз желая да намеря своето място тук и също да оставя диря.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР