Португалия не подкрепя забраната за влизане в страните от ЕС

...
Португалия не подкрепя забраната за влизане в страните от ЕС
Коментари Харесай

Португалия, Кипър и Гърция са против забраната за влизане в ЕС на руснаци

Португалия не поддържа възбраната за влизане в страните от Европейски Съюз за съветски жители. Това заяви пред вестник ЕСО в петък формален представител на Министерството на външните работи на страната. По-рано стана известно, че Гърция и Кипър също не поддържат въвеждането на визови ограничавания за туристи от Русия, оповестява ТАСС.
„ Португалия счита, че главната цел на режима на наказания би трябвало да бъде съветската „ военна машина “, а не съветският народ “, се споделя в изказване на португалското външно министерство, изпратено в отговор на питане на ECO, оповестява ТАСС. Освен това се отбелязва, че Португалия има намерение да взе участие в разискването на визовите ограничавания против Руската федерация на неофициална среща на външните министри на Европейски Съюз в Прага на 30-31 август.

По-рано стана известно, че Гърция и Кипър също не поддържат въвеждането на визови ограничавания за туристи от Русия. Германия също преглежда този ход с нараснало внимание, защото сходна възбрана може да бъде удостоверение, че глобите на Европейски Съюз не са ориентирани против управлението на Русия, а против цялата страна и нейния народ.
Според дипломатически източник на ТАСС в Брюксел в четвъртък външните министри на Европейски Съюз ще прегледат препоръчаната от балтийските страни и Финландия възбрана на издаването на шенгенски визи на руснаци на неофициална среща в Прага на 30-31 август. По-късно тази информация беше доказана от Европейската комисия.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР