Португалия може да приеме финалната среща на Шампионската лига за

...
Португалия може да приеме финалната среща на Шампионската лига за
Коментари Харесай

Появи се още един кандидат за финала на Шампионската лига

Португалия може да одобри финалната среща на Шампионската лига за втора поредна година. Възможните домакини са Порто и Лисабон, само че Лондон също е мощен претендент.

Според италианския публицист Николо Скиара, на днешното си съвещание УЕФА ще разгласи, че мачът сред Манчестър Сити и Челси на 29 май няма да се организира в Истанбул.

Причината за това е фактът, че Турция е сложена от Англия с алената листа на страни с нараснал риск поради ковид. Затова всички британски жителите, завръщащи се от турска територия, би трябвало да преминат през десетдневна карантина.

От няколко дни на Острова водят акция за преместването на мача за купата в най-силния континентален клубен шампионат, с цел да може почитателите умерено да посетят дуела. Участие взе даже министър председателят Борис Джонсън.

Така Истанбул за втора поредна година ще бъде лишен от семейството на финала на Шампионската лига поради пандемията. Има информации, че турският мегаполис може да бъде обезщетен и да му бъде дадена организацията на финала през 2023 година, когато за хазаин беше избран Мюнхен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР