Портокаловият сок е известен с богатото си съдържание на витамин

...
Портокаловият сок е известен с богатото си съдържание на витамин
Коментари Харесай

Защо да НЕ пием портокалов сок

Портокаловият сок е прочут с богатото си наличие на витамин С и витамини, които зареждат тялото с сила. Популярна напитка за консумация е както заран със закуската, по този начин и като следобедна разхладителна напитка.

Когато консумираме портокалов сок е от голяма важност да знаем точното му наличие. Често пъти в бутилираните сокове се открива съществуването на други добавени захари и консерванти, които занижават потребните субстанции в натуралната напитка.
Защо е потребно заран да пием портокалов сок вместо кафе?
Много хора са на мнение, че напитката, способстваща повишението на концентрацията, е кафето. Истината е, че има една друга напитка, ко...
Прочети повече
Кой би трябвало да внимава?

Сокът от моркови - с какво е потребен?

Портокаловият сок както и останалите плодове имат богато наличие на фруктоза, която бързо повишава кръвната захар. Това са елементарни въглехидрати, които се усвояват незабавно от организма. Тоест наличието на витамин С не се разпределя отмерено денем.

С сходни питиета е добре да внимават диабетиците и да не не помнят, че плодовата захар също въздейства върху кръвната захар, както и хората със стомашни проблеми. Сокът е извънредно киселинен заради цитрусовия си генезис и нервира лигавицата на червата и стомаха.
В сходни случаи е значим приемът на храна преди неговата консумация, както и да се заобикаля в композиция с кафе, тъй като то е киселинно.

Какви са другите възможности?
Здравословна напитка за закуска пази от високо кръвно и камъни в бъбреците
За да презаредите тялото с сила за деня, е значимо заран да му осигурите потребни витамини и минерали. Една елементарна и обичана от мн...
Прочети повече
Назоваха двата най-достъпни плода против висок холестерол

Богато наличие на витамин С можем да открием в доста други натурални източници, билото то плодове, или зеленчуци. Кивитата и цитруси, ягоди, за хората с сензитивен корем, домати и броколи. Също по този начин, витамин С можете да си набавяте и като добавка към дневното хранене.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР