Порто приема Атлетико (Мадрид) в ключов мач в група В

...
Порто приема Атлетико (Мадрид) в ключов мач в група В
Коментари Харесай

Атлетико и Порто излизат на война тази вечер

Порто приема Атлетико (Мадрид) в основен мач в група " В " на Шампионската лига. Двубоят стартира в 22:00 часа довечера.

И двата тима имат късмет за второто място, само че португалците са в по-добра позиция преди срещата, защото имат точка задатък пред противника. Победа довечера сигурно ще подсигурява класиране за " драконите ".

Порто може да приключи втори и при тъждество, само че тук към този момент ориста е в непознати ръце. Милан не би трябвало да побеждава Ливърпул.

Само трите точки устройват Атлетико (Мадрид) и то в случай, че Милан не запише безапелационен триумф. Вероятно сметките ще се трансформират в хода на цялата вечер в " шампионата на богатите ".

Треньорът на " дюшекчиите " Диего Симеоне има съществени проблеми към състава поради контузията на уругвайския защитник Хосе Хименес, който е основен състезател в отбора. Той се контузи по време на дуела с Кадис през предходната седмица и пропусна семейството против Майорка, изгубено с 1:2 след груби неточности в отбраната. На негово място се чака да играе Жофри Кондогбия.

Гледайте основния мач Порто - Атлетико директно в ефира на Max Sport 4.
 Милан излиза на кръв против Ливърпул за избавление на Европейската си пролет
Милан излиза на кръв против Ливърпул за избавление на Европейската си пролет

Дербито стартира в 22:00
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР