Портативен LED проектор, който се побира на длан и показва

...
Портативен LED проектор, който се побира на длан и показва
Коментари Харесай

UNIC P1+ Mini LED Projector – домашeн театър на всяко място

Портативен LED проектор, който се побира на длан и демонстрира картина с размер от 10 до 80 инча на разстояние от 0,3 до 4 метра

Мини проекторът се отличава с компактни размери и тежи по-малко от 100 грама

Освен за бизнес цели, проекторите от дълго време се употребяват и като развлекателни потребителски устройства. На пазара се предлага богато многообразие от проектори, в разнообразни формати и в необятен диапазон на цените. Любопитство провокират най-малките от тях, които се побират на длан, работят на батерия и обезпечават мултимедийно забавление на всяко място.

Изпълнен във тип на кубче, моделът UNIC P1+ Mini LED Projector впечатлява освен с компактните си размери, само че и с положителните си характерности за ценовия клас под 100 $, в който е позициониран. Устройството употребява OSRAM LED източник на светлина и DLP оптичен енджин за качествено изображение, с ясна и жива картина.

Проекторът приема мултимедийно наличие безжично през Wi-Fi или от карта памет

Корпусът на мини LED проектора е изработен от пластмаса, това е леко, тихо и хладно устройство за домакински спектакъл с нейтив резолюция 640×360 пиксела и поддръжка на 1080P. Картината се проектира на разстояние от 0,3 до 4 метра с бляскавост 30 cd/m2, контрастност 800:1 и размери от 10 до 80 инча, в съответствие 16:9 и 4:3.

По информация от производителя, LED лампата на UNIC P1+ Mini LED Projector има живот 2000 часа. Проекторът се предлага с вградена батерия 950 мАч и високоговорител, поддържа мултимедийна безжична връзка през Wi-Fi връзка 802.11b/g/n и многоекранни взаимоотношения, има слот за карти памет, 3,5-мм аудио излаз и е съчетаем с Android, Windows и iOS системи.

Компактният и лек проектор придвижва домашния спектакъл на всяко място

В момента UNIC P1+ Mini LED Projector  е наличен на флаш цена от $81,99 (при регулярна цена $103,14) в онлайн магазина GearBest, която може да падне до $73,99 при въвеждане на ваучър GBUP1P. Мини LED проекторът има размери 4,60×4,70×4,80 см и тежи 93 грама. Комплектът включва още USB кабел за зареждане и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР