Порше няма да доставя двигатели на Ред Бул след провал

...
Порше няма да доставя двигатели на Ред Бул след провал
Коментари Харесай

Порше прекрати преговорите с Ред Бул

Порше няма да доставя мотори на Ред Бул след неуспех в договарянията сред двете страни, само че немската автомобилна марка продължава да има сериозен интерес към влизане във Формула 1, оповестиха от производителя. 

" Двете страни стигнаха до умозаключение, че договарянията би трябвало да бъдат прекъснати ", оповестяват от Порше.

Херберт Дийс, някогашен шеф на Фолксваген, разгласи през месец май, че Порше и Ауди желаят да се причислят към най-престижния авто шампионат, който е доминиран дълги години от противника им на пазара Мерцедес. Медии в Германия настояват, че договарянията с Ред Бул са пропаднали поради недоразумение по отношение на това какъв брой власт желае да получи Порше и с какъв брой Ред Бул е подготвен да се раздели.

Кристиан Хорнер отхвърли цялостна промяна на контрола още предишния петък и съобщи, че възможен контракт ще бъде подписан единствено при изискванията на тима от Формула 1.

" Дискусиите постоянно са се провеждали под условия за равностойно партньорство, което включва и тима. Това не бе осъществено. Формула 1 обаче продължава да бъде атрактивен шампионат за нас и ще следим обстановката ", прибавят от Порше.

Очаква се Порше да влезе в шампионата през 2026, когато ще дебютират новите правила за моторите и горивата. За момента се твърди, че Ауди ще дебютира точно тогава посредством Заубер.
















































--> -->     Със гибелта на Елизабет: Сбъдна се желанието на Меган децата ѝ да са п
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР