Порше БГ и Saatchi&Saatchi София постигнаха поредно международно признание -

...
Порше БГ и Saatchi&Saatchi София постигнаха поредно международно признание -
Коментари Харесай

Международно отличие за кампания на Saatchi & Saatchi София

Порше БГ и Saatchi&Saatchi София реализираха следващо интернационално самопризнание - за акцията “Остави телефона, до момента в който караш ”.

Визиите, част от обществената акция на Audi против използването на мобилни устройва по време на шофиране, завоюваха сребърно отличие на интернационалния рекламен фестивал Golden Drum в Порторож, Словения.

Кампанията към този момент бе отличена и с няколко награди на българския рекламен фестивал ФАРА. Тя бе показана в редица изложения, печатни и електронни медии в Съединени американски щати, Южна Корея, Германия и така нататък

“Марките към този момент имат от ден на ден отговорности и задължения. Каузите, зад които застава даден бранд, са негова позиция и ценностна система, което е доста повече от качествата и характерностите на един артикул. Вярваме, че казусът с потреблението на мобилните телефони по време на шофиране ще става все по-голям, а дефиниран от автомобилна марка като Ауди, ще притегли повече внимание и ангажираност ”, разяснява Преслава Владимирова, маркетинг управител на Audi за България.ю

“Благодарим на Audi за опцията да сътворяваме дружно планове, които освен подвигат равнището на рекламата в България, само че и работят за положителна смяна. Голямата заслуга за тази премия е на екипа на Audi България ”, коментира Константин Трендафилов, креативен шеф нa Saatchi & Saatchi София. 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР