Porsche представи нова версия на 911, която се връща към

...
Porsche представи нова версия на 911, която се връща към
Коментари Харесай

Porsche 911 Sport Classic запазва традициите с 543 конски сили, задно предаване и механична трансмисия

Porsche показа нова версия на 911, която се връща към корените на автомобила от 70-те години на предишния век или най-малко доколкото е допустимо върху платформата на 992. Новото Sport Classic на пръв взор не е по-различно от останалите 911-ки, само че пък резервира същинския дух на модела със задно предаване, механична трансмисия и мощ от 543 конски сили.
`Porsche

Версията Sport Classic е основана на 911 Turbo S и разполага със същия 3.7-литров мотор, който както към този момент споменахме изпраща мощността към задните гуми. Трансмисията е само ръчна със седем предавки, а общоприетоо получавате още керамични спирачки, завиващи задни гуми и интензивно окачване.
`Porsche

Външно може да отличите модерната класика по спойлера в задната част, както и тавана със характерна форма. Отличителни са още и стикери по цялото купе, както и джанти с размер от 20 цола начело и 21 цола откъм гърба. Ако се вгледате по-внимателно ще забележите и неналичието на отвори в страничната част, като те са отстранени за по-равна и непрекъсната повърхнина, споделят от Porsche.
`Porsche

Интериорът също е характерен за Sport Classic. Седалките са с ретро претекст с кожена обшивка за страничните опори и гърба и кариран плат за централната част на седалките. Аналоговият километраж също е с ретро претекст. От Porsche възнамеряват да произведат 1250 коли за целия свят, само че за момента не са ясни техните цени. Първите доставки се чакат за края на тази година.
`Porsche

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР