Porsche обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на

...
Porsche обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на
Коментари Харесай

176 324 евро и 739 конски сили за новото най-мощното Porsche Cayenne

Porsche разгласи, че компанията към този момент приема поръчки за закупуването на най-мощната версия на SUV модела си Cayenne, който е разполагаем за поръчка на цена от 176 324 евро и 179 775 евро за версията Coupe.

Новото топ-изпълнение на Cayenne, което също по този начин може да бъде надградено и с GT пакет, се назовава Cayenne Turbo E-Hybrid и неговата хибридна задвижваща система е в положение да генерира оптималната мощ от 739 конски сили и оптимален въртящ миг от 950 Нм.

Новата зареждаема PHEV хибридна версия на Cayenne е изпълнена с четирилитров, V-образен, осемцилиндров турбоагрегат с 599 конски сили, електромотор с мощ от 176 конски сили и батериен модул с потенциал от 25.9 kWh.

Cayenne Turbo E-Hybrid, който общоприетоо идва с адаптивно въздушно окачване, ще предложи на бъдещите си притежатели опция за ускорени от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди, оптималната скорост на придвижване от 295 км/ч (305 км/ч с GT Package), както и опция за изминаването на до 82 километра в чист електрически режим.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР