Porsche Design ще представи нови маратонки Puma, вдъхновени от култовият

...
Porsche Design ще представи нови маратонки Puma, вдъхновени от култовият
Коментари Харесай

Porsche и Puma пускат лимитирани маратонки, вдъхновени от 911

Porsche Design ще показа нови маратонки Puma, въодушевени от паметният състезателен автомобил Porsche 911 Turbo. Изненадващото в тази ситуация е, че лимитираният модел спортни обувки ще може да бъде платен онлайн единствено в продължение на...2.7 секунди.

Новите маратонки са част от цяла акция, в която Porsche и Puma си партнират. Общо двете компании са създали две обособени " сбирки " с 8 разнообразни модела маратонки, като времевият откъслек от 2.7 секунди не е селекциониран инцидентно. Точно толкоз е належащо на последното Porsche 911 Turbo, с цел да се форсира до 100 км/ч.
 Снимка 505227

Ето по какъв начин ще протече акцията. В интервал от малко повече от три дни, специфичен бутон за покупка ще се появява под всеки един от осемте модела, изложени в формалните уеб сайтове на Porsche Design и Puma. Бутоните ще са забележими само в къси шпации от по 2.7 секунди, което значи, че би трябвало да сте доста бързи, с цел да сложите чифт във виртуалната си количка. След това, искащите да се снабдят с скъпата стока, ще разполагат с лимитирано време от 15 минути, с цел да завършват поръчката си. Цената е закрепена на 150 $ за чифт.

Добрата вест е, че разполагате с цели три дни, с цел да разгледате добре моделите и да изберете кой тъкмо ви харесва най-вече. През останалото време очевидно ще би трябвало да се заредите с самообладание и много кафе.
 Снимка 505215

Първата сбирка се споделя Air Cooled Collection и четирите модела в нея са основани на модела Puma Future Rider и са въодушевени от класическите модели с въздушно изстудяване на 911 Turbo - Type 930 3.0 L и 3.3 L, Type 964 и Type 993.
 Снимка 505218

Втората сбирка пък е озаглавена Water Cooled Collection и сплотява четири модела кецове, основани на модела Puma Speedcat и въодушевени от по-новите версии на 911 Turbo с водно изстудяване - Type 996, 997, 991 и 992. Всички цветове са директна отпратка към класическите модели на Porsche.
 Снимка 505216

Кампанията започва на 17 ноември, а за тези, които не са уверени в бързата си реакция с мишката онлайн, двете компании са измислили втори вид. Моделите ще се оферират в няколко добре подбрани магазина в Щатите: главният магазин на Puma в Ню Йорк, магазините на Porsche Design в Лос Анджелис, Маями и Хюстън, както и в Porsche Experience Center локациите в Атланта и Ел Ей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР