Porsche Design и AGON by AOC разкриха нов геймърски монитор:

...
Porsche Design и AGON by AOC разкриха нов геймърски монитор:
Коментари Харесай

Нов Porsche Design монитор от AOC

Porsche Design и AGON by AOC разкриха нов геймърски екран: PORSCHE DESIGN AOC AGON PRO PD32M. Моделът е с 31.5-инчов панел и дизайн, въодушевен от характерностите и детайлите на спортните коли Porsche.

PD32M има пясъчно шлифована отлята алуминиева стойка. С цел да се усъвършенства образно дебелината на панела, задният корпус е изтънен в краищата и основава трапецовидна форма, в която са поместени покритите с железна мрежа отвори за охлаждането и представителите. Тези зони са косвено осветени с RGB подсветка. Стойката поддържа и превръщане във отвесен режим.

Мониторът има плосък IPS (AAS) панел, който възпроизвежда 1,07 милиарда цвята. Цветовата акуратност също е висока с 97% покритие на DCI-P3 за реализиране на реалистични цветове и сенки. С консолидираното на най-модерната MiniLED технология на подсветката мониторът разполага с 1,152 затъмняващи се зони, които могат да светят самостоятелно според от наличието на екрана. Мониторът има HDR поддръжка – DisplayHDR 1400 с до 1,400 нита пикова бляскавост.

IPS панелът работи с 4K резолюция (3840 x 2160) с висока периодичност на освежаване от 144 Hz и време за реакция от 1 ms GtG. С включването на Adaptive-Sync PD32M поддържа променлива периодичност на освежаване (VRR), което отстрани артефактите като раздробяване и насичане. Мониторът има DisplayPort 1.4 и два HDMI 2.1 врата. Той в допълнение поддържа устройства с периодичност до 120 Hz при 4K по USB-C, както и настоящето потомство конзоли през HDMI 2.1.

Освен това PD32M е оборудван и с озвучителна система от два представителя по 8W с усъвършенстван DTS тон. Устройството включва изцяло самостоятелна RGB подсветка (Light FX) на гърба на екрана. Препоръчителната му последна цена е 3909 лева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР