Пороен дъжд, силен вятър и градушка вилняха близо час и

...
Пороен дъжд, силен вятър и градушка вилняха близо час и
Коментари Харесай

Градушка, порой и ураганен вярът в Северозападна България

Пороен дъжд, мощен вятър и градушка вилняха близо час и сътвориха съществени проблеми във Враца и околните села. Улиците в града се трансфораха в реки, а пътищата бяха изцяло блокирани за часове от изкоренени и повалени на пътното платно дървета. Наложи се хората сами да отстраняват трудностите по пътя си, с цел да могат да преминат, оповестява. Затворени за часове се оказаха пътни прави от Враца към Оряхово и селата Тишевица и Веслец. Там се наложи хора с резачки сами да отстраняват падналите дървета. Отсечката остана затворена за часове.

Блокиран беше и пътят към Оряхово и АЕЦ „ Козлодуй “. Силна градушка удари село Веслец и Мездра. Без ток останаха Тишевица, Горно Пещене и Веслец. Срутище блокира придвижването в Искърското дефиле сред селата Зверино и Лютиброд. Камъните са затворили изцяло едната пътна лента и отчасти втората. в Северозападна България прекъсна правата сред селата Доктор Йосифово и Студено Буче на пътя Видин–Монтана - там има доста паднали дървета.
 Тежка стихия с градушка сковава Истанбул (ВИДЕО) Тежка стихия с градушка сковава Истанбул (ВИДЕО)
Проливни дъждове и мощни градушки удариха Истанбул – град с население от съвсем 16 милиона души. Лошото време наруши естествения ход...

АПИ предизвести водачите да карат с нараснало внимание по Автомагистрала " Тракия " в сектора сред тунел " Траянови врата " и Ихтиман заради изобилен дъжд и вода по пътното платно. Жълт код за дъжд и гръмотевици е в действие за пет области в страната за през днешния ден, 19-ти юли, сочи информация в уеб страницата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Кодът е в действие за областите Видин, Монтана, София област, Перник и Кюстендил В тези региони се чакат краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР