Порнозвездите са експерти в секса. Така че когато представители на

...
Порнозвездите са експерти в секса. Така че когато представители на
Коментари Харесай

Порнозвезда разкрива кои са най-големите грешки, допускани от мъжете в секса

Порнозвездите са специалисти в секса. Така че когато представители на сектора решат да споделят интимни секрети и рекомендации, е добре заинтригуваните да се вслушат в тях. В свое скорошно видео в Ютюб колумбийската еротична актриса Есперанса Гомес разкрива коя е главната неточност, допускана от мъжете в спалнята, написа в. "Дейли остарял ".

Според 39-годишната Гомес прекалено много представители на мощния пол "кръшкат " от любовната предигра.

"Доста мъже не си дават труда да научат по какъв начин да подготвят и съблазняват дамите. Повечето от тях просто желаят да "карат напряко ", споделя еротичната актриса.

Гомес поучава представителите на мощния пол да намират повече време за "мръсни думички ", с цел да настроят партньорките си за фамилиарност, преди да преминат към еротично допиране.

"Жените желаят да им нашепват неща, които разсънват желанието им за секс. Харесва ни да чуваме привлекателен мъжки глас. Обичаме също да бъдем докосвани ", споделя порнозвездата.

Ако мъжът към този момент е съумял да настрои дамата за фамилиарност, идващият ход, който може да приложи, е някоя от настоящите в последно време техники. В последно време на известност измежду двойките се радват позата "Русалка " - мъжът коленичи и повдига таза на партньорката си, а тя слага краката си върху рамото му, както и тантрическият секс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР