Порното е от онези неща, за които всеки се прави,

...
Порното е от онези неща, за които всеки се прави,
Коментари Харесай

Сами Хосни обяви война на порното: Затова търсим проститутки!

Порното е от тези неща, за които всеки се прави, че не знае защо става въпрос, само че пък всеки си има обичана порно звезда. Фитнес инфлуенсърът Сами Хосни обаче реши да повдигне тематиката. Но не по оня метод.

Сами се разгласи твърдо срещу филмите за възрастни. Защо? " Защото съгласно мен е загуба на време, деформиране на визията за действителен сътрудник, за размер на гърдите, патката, задника тези, секс маратони, което всяко момиче скрито желае от колегата си ", написа той под обява в Instagram.

Виж още: Палома Митева проговори за ринопластиката: Ето на какъв брой години моделката си е кръцнала нослето 

Според Хосни е извънредно време мъжете да се " разсънят " и да престанат да гледат подобен вид наличие, тъй като доста от тях " страдат поради тази измислена действителност ". 

Сами показва и доста отрицателни резултати от порното - прочувствено отдалечаване с колегата, ниско самочувствие, липса на полово задоволство, даже и психологични проблеми. По думите му се основава очакване от колегата, а когато в спалнята не се получи същото като на монитора, следва отбиване. 

Нещо повече! Следва невярност и по-точно секс с проституки. Така че, Сами поучава - вземете ограничения. И напомня - " в случай че нещо е гратис, вие сте продуктът ".

Изображение: https://www.instagram.com/samihossny/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР